Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το περίπτερο της DS ηλεκτρίζει το Παρίσι
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το περίπτερο της DS ηλεκτρίζει το Παρίσι

1.424 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2022)

Η DS Automobiles δίνει εντυπωσιακό παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με πολλές παγκόσμιες πρωτιές και μια εντυπωσιακά νεανική και 100% ηλεκτρική γκάμα.

Αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της Έκθεσης

Στο περίπτερο της DS Automobiles είναι κατασκευασμένο από άκρη σε άκρη με υλικά κορυφαίας ποιότητας: από τις κουρτίνες και τα χρώματα, που κάνουν αντίθεση με τη φυσική λάμψη του ξύλου και τα μαύρα πάνελ που χρησιμοποιούνται ως διαχωριστικοί τοίχοι, την ατμόσφαιρα που είναι αρωματισμένη με την αύρα της DS και την αποκλειστική ατμοσφαιρική μουσική από τα ηχεία της FOCAL. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το νέο DS 3 δίνει το παρών

Το νέο DS 3, που αποκαλύφθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κοινό κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού. Οι νέοι προβολείς LED - στάνταρ σε όλη τη γκάμα δίνουν στο νέο DS 3 πιο ξεχωριστή εμφάνιση με τρεις μονάδες LED που τονίζονται από το φόντο σε σατινέ χρώμιο. Το DS MATRIX LED VISION, με έξυπνο έλεγχο και αυτόματη μεγάλη σκάλα για μέγιστη άνεση και ασφάλεια στις μετακινήσεις, προσφέρεται προαιρετικά. Το νέο DS 3 κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Poissy στην περιοχή του Παρισιού, με εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και αμιγώς ηλεκτρικού. Οι κινητήρες καθώς και ο νέος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας κατασκευάζονται επίσης στη Γαλλία.

Στο περίπτερο το DS 9, το DS 4 και το νέο DS 7

Στο περίπτερο της, η DS Automobiles περιλαμβάνει επίσης: το DS 9 E-TENSE OPÉRA PREMIÈRE, την κορωνίδα στη γκάμα της, μία περιορισμένη έκδοση που επιδεικνύει την γαλλική τεχνογνωσία στα πολυτελή αυτοκίνητα και μια μεγάλη αυτονομία μηδενικών εκπομπών ρύπων, το DS 4 με ένα νέο πακέτο πολύ premium προδιαγραφών και επίσης μεγαλύτερη αυτονομία μηδενικών εκπομπών ρύπων, καθώς και το νέο DS 7 που είδαμε για πρώτη φορά λίγους μήνες πριν και αποδίδει έως 360 άλογα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL