Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το «πιλοτήριο» του Vision 7S δε θυμίζει Skoda

Το «πιλοτήριο» του Vision 7S δε θυμίζει Skoda

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2022)

Μία μεγάλη οθόνη αφής, κάθετα τοποθετημένη, θα φιγουράρει στο ταμπλό του νέου Skoda Vision 7S Concept, που αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της τσεχικής μάρκας!

Τα αλλάζει όλα η Skoda

Η Skoda βαδίζει προς τον εξηλεκτρισμό της και μαζί με αυτόν προετοιμάζει μία νέα σχεδιαστική γλώσσα κατάλληλη για τα μελλοντικά της αυτοκίνητα, που ολοένα και περισσότερο θα υιοθετούν συστήματα κίνησης για μειωμένους και μηδενικούς ρύπους. Το Skoda Vision 7S Concept είναι το πρωτότυπο που θα δειγματίσει στο κοινό το νέο σχεδιασμό των μελλοντικών Skoda, τα οποία όπως φαίνεται θα αποκτήσουν και μία νέα οθόνη για το σύστημα infotainment.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα εικόνα teaser από την τσεχική μάρκα

Η είδηση αυτή έρχεται από τη νέα εικόνα teaser που δημοσίευσε η Skoda για το επερχόμενο Vision 7S Concept. Σε αυτή φαίνεται ξεκάθαρα μία μεγάλη οθόνης αφής να έχει τοποθετηθεί κάθετα πάνω από την κεντρική κονσόλα. Από κει και πέρα, ακριβώς από κάτω υπάρχουν ξεχωριστά χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού. Παράλληλα βλέπουμε ένα ανασχεδιασμένο τιμόνι και μία νέα ορθογώνια οθόνη, που αποτελεί τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Με εσωτερικό 2+2+2 το Vision 7S Concept

Όπως φαίνεται η Skoda θέλει να είναι πιο τολμηρή με τα αυτοκίνητά της επόμενης γενιάς, κάτι που ήδη γνωρίζουμε, αφού σε προηγούμενη teaser εικόνα για την καμπίνα του Vision 7S Concept είχε αποκαλύψει τη διάταξη 2+2+2 συν ένα παιδικό κάθισμα που ενσωματώνεται στην κεντρική κονσόλα ανάμεσα στις δύο μπροστινές σειρές καθισμάτων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr