Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το πρώτο SUV της smart ονομάζεται #1
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρώτο SUV της smart ονομάζεται #1

2.316 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2022)

Η smart ετοιμάζει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV, στη νέα εποχή που έχει μπει, και έτσι η φίρμα ενόψει των αποκαλυπτηρίων έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser εικόνες, γνωστοποιώντας παράλληλα την ονομασία του μοντέλου η οποία θα είναι smart #1.

Πρώτες teaser εικόνες

Εδώ και αρκετούς μήνες η smart έχει μετατραπεί σε μια κοινοπραξία 50-50 μεταξύ της Mercedes-Benz και της Geely. Όπως είναι γνωστό οι δύο εταιρείες θα ξεκινήσουν τη μεταξύ τους συνεργασία με ένα ηλεκτρικό SUV, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν αργότερα φέτος και όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία η ονομασία που θα έχει θα είναι smart #1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης

Στις πρώτες teaser εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, το smart #1 παρουσιάζεται καμουφλαρισμένο, μέσα σε αεροδυναμική σήραγγα, αλλά και σε δοκιμές σε ψυχρό κλίμα. Μιλώντας γενικά, αφού το καμουφλάζ δε μας αφήνει να δούμε λεπτομέρειες, ο σχεδιασμός του έχει κοινά χαρακτηριστικά με το πρωτότυπο smart Concept #1 στο οποίο βασίζεται. Στον μπροστινό προφυλακτήρα μπορούμε να δούμε μικρού αεραγωγούς, ενώ τόσο μπροστά όσο και πίσω ρόλο φωτιστικών σωμάτων έχουν LED λωρίδες που περνούν από τη μία άκρη των δύο προβόλων στην άλλη.

Αεροδυναμικά σχεδιασμένο

Το #1 έχει συντελεστή οπισθέλκουσας 0,29 Cd. Για να επιτευχθεί αυτός ο χαμηλός αριθμός, το αμάξωμα διαθέτει στοιχεία όπως ενεργή γρίλια (Active Grille Shutter). Επίσης, οι χειρολαβές των θυρών είναι στο ίδιο επίπεδο με το αμάξωμα και διαθέτουν λειτουργία θραύσης πάγου βοηθώντας να μην κολλήσουν σε χαμηλές θερμοκρασίες λόγο χιονιού ή πάγου.
  Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr