Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Scout θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι!

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Scout θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι!

1.686 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2024)

- Αποκαλυπτικό το καλοκαίρι του 2024 για τη μάρκα της Volkswagen.
- Το πρώτο teaser βίντεο δίνει το περίγραμμα του DNA που θα έχουν τα Scout.
- Διέρρευσαν δεκάδες ονόματα που προορίζονται για τα μοντέλα της Scout.

Αποκαλυπτικό το καλοκαίρι του 2024 για τη μάρκα της Volkswagen

Η Scout Motors θα αποκαλύψει το πρώτο ηλεκτρικό SUV αυτό το καλοκαίρι. Η εταιρεία της Volkswagen προχώρησε στην ανακοίνωση αυτή μέσω του πρώτου teaser βίντεο. Όλα αυτά λίγες μόλις ώρες μετά τη διαρροή δεκάδων ονομάτων που κατοχύρωσε για τα μελλοντικά αυτοκίνητα που σκοπεύει να παρουσιάσει.

Το πρώτο teaser βίντεο δίνει το περίγραμμα του DNA που θα έχουν τα Scout

Στο teaser βίντεο διάρκειας 82 δευτερολέπτων, η μάρκα εκτός από την προαναγγελία πως θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό SUV το καλοκαίρι του 2024 μας δίνει και το περίγραμμα του DNA που θα έχουν τα μοντέλα της. Αυτό βέβαια δεν ήταν μυστικό. Γνωρίζουμε πως η νέα μάρκα του Ομίλου Volkswagen θα ειδικευτεί στην κατασκευή σκληροτράχηλων οχημάτων, SUV και pick-up κυρίως, με έμφαση στην κίνηση εκτός δρόμου.

Διέρρευσαν δεκάδες ονόματα που προορίζονται για τα μοντέλα της Scout

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει μόνο σκίτσα δύο ηλεκτρικών οχημάτων που σχεδιάζει να κατασκευάσει η αυτοκινητοβιομηχανία, ενός boxy SUV και ενός pick-up. Από κει και πέρα, μόλις χθες γράφαμε για τα δεκάδες ονόματα που κατοχύρωσε η Scout, κάποιο από τα οποία δεν αποκλείεται να δώσει στο αυτοκίνητο που θα δούμε σε λίγους μήνες.

Δείτε το teaser βίντεο

Η λογική λέει πως από τώρα και στο εξής θα βγουν στο φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα, αλλά και για το πλάνο που θα ακολουθήσει η Scout αναφορικά με τις αγορές που θα τα προσφέρει. Μέχρι τότε δείτε παρακάτω το πρώτο teaser βίντεο.  

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI