Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Κona Electric.

Το ρόστερ της Hyundai στην «Αυτοκίνηση 2019»

2.157 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2019)

Η Hyundai θα δώσει δυναμικό παρών στην έκθεση της ελληνικής αγοράς «Αυτοκίνηση 2019» και λίγο πριν ανοίξουν οι πύλες της γνωστοποίησε το «ρόστερ» της.

Σε πρώτη παρουσίαση μπροστά στο Ελληνικό κοινό, θα βρίσκεται το i10 στην ολοκαίνουρια τρίτη γενιά του. Μεγαλύτερο, ασφαλέστερο, ομορφότερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο από ποτέ. Μαζί του θα είναι το επίσης νέο Kona Hybrid αλλά και το Κona Electric, το 1o ηλεκτρικό compact SUV που κατασκευάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από κει και πέρα, τα προαναφερόμενα μοντέλα θα πλαισιώνονται από το δυναμικό i20, το ποιοτικό i30, το κομψό και πολυτελές i30 Fastback Turbo και το «καθαρόαιμο» μοντέλο υψηλών επιδόσεων i30 N.

Η λίστα δεν τελειώνει εδώ καθώς το Kona by Hyundai, η πολυβραβευμένη premium πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των compact SUV θα είναι επίσης παρούσα, όπως και το νέο Tucson 48V Hybrid, που σύμφωνα με τη μάρκα συνδυάζει κατανάλωση χαμηλότερη από diesel, πλούσια ροπή, γνώριμη εμπειρία οδήγησης και με πολλές επιλογές σε ιπποδύναμη, κιβώτια και κίνηση σε 2 ή και σε 4 τροχούς.

Τέλος να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν ν` απολαύσουν τις τεχνολογίες κίνησης Hyundai Smart Stream  και τις τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης Hyundai Smart Sense, που θα περιλαμβάνονται στην παραπάνω γκάμα των μοντέλων.  

Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές Δευτέρα - Παρασκευή 15:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00 - 21:00 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO