ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Hyperion XP-1 θα παρουσιαστεί μέσα στον Αύγουστο.

Πλησιάζει το υδρογονοκίνητο Hyperion XP-1

1.598 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2020)

Ολοένα και πιο κοντά βρίσκεται το ντεμπούτο του υδρογονοκίνητου supercar, Hyperion XP-1 και η εταιρεία ενόψει της πρεμιέρας που πλησιάζει δημοσίευσε νέα teaser.


Το XP-1, θα διαθέτει ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης υδρογόνου, το οποίο η Hyperion λέει ότι θα το βοηθήσει να ξεπεράσει  τα σύγχρονα σπορ αυτοκίνητα. Παράλληλα η αμερικανική εταιρεία με ελληνικές «ρίζες», υπόσχεται πως θα διαθέτει άνευ προηγουμένου αυτονομία, χρόνο ανεφοδιασμού, αντοχή και ανακυκλωσιμότητα, ειδικά σε σύγκριση με τα σημερινά αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.
 
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε το Hyperion στον κόσμο, ώστε να μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους για τα οφέλη των συστημάτων ισχύος με βάση το υδρογόνο», δήλωσε ο Έλληνας διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της Hyperion, Άγγελος Καφαντάρης. «Ως το πιο άφθονο στοιχείο στο σύμπαν, το δυναμικό είναι σχεδόν απεριόριστο. Στόχος μας είναι να πούμε την ιστορία του υδρογόνου με εμπνευσμένα οχήματα και λύσεις σε θέματα υποδομής. Με το ντεμπούτο του XP-1, στοχεύουμε να κάνουμε την αρχή προς ένα καθαρό αύριο για τις επόμενες γενιές», κατέληξε.
 
Παράλληλα η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο teaser. Το αυτοκίνητο δεν κάνει την εμφάνισή του, ωστόσο για αυτό έχουμε τις εικόνες που μπορείτε να δείτε. Από αυτές ξεχωρίζουν οι LED προβολείς, οι μεγάλες καμπύλες αλλά και η εξαιρετικά χαμηλή οροφή.
 
Το Hyperion XP-1 θα παρουσιαστεί μέσα στον Αύγουστο.
 

Mercedes
NEXEN NFERA PRIMUS