news_preview_news
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια ιδέα από ενδεχόμενη 570 GTR

Μια ιδέα από ενδεχόμενη 570 GTR

"Τούμπανο" η 570S

2.399 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

H 570S είναι από τα καλύτερα supercars που κυκλοφορούν στην εργοστασιακή της μορφή. Φανταστείτε πώς εξελίσσεται όταν τη διασταυρώσεις με την αγωνιστική LaFerrari.

Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η McLaren έχει ρέντα. Συμπλήρωσε 10.000 πωλήσεις μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, η 570S θεωρείται το καλύτερο υπεραυτοκίνητο για τον πραγματικό κόσμο, η 675LT στέκεται επάξια δίπλα στην 458 Speciale και την GT3 RS. Η 570, ωστόσο, δεν έχει –προς το παρόν- κάποια ειδική ή αγωνιστική έκδοση. Αυτή την αδικία έρχεται να διορθώσει  ο Yasid Oozeear, ένας digital artist με μεγάλη φαντασία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Δείτε περισσότερα στο AutoΤρίτη
 
O Yasid συνδύασε την κομψή σιλουέτα της «μεσαίας» McLaren με το κτηνώδες look της κορυφαίας αγωνιστικής –πλην Formula 1-  Ferrari όλων των εποχών και το αποτέλεσμα είναι –το λιγότερο- εντυπωσιακό. Σύμφωνα με τον ίδιο τον σχεδιαστή, το σχέδιο προέκυψε κατά τύχη όταν έβλεπε μια φωτογραφία της 570 στον υπολογιστή του και την έβαλε ακούσια να «τρέξει» στο ίδιο πρόγραμμα με μια φώτο της FXX K.

Μπορεί να είναι απλά ένα fun made σκίτσο, όμως η βρετανική εταιρία έχει παραδεχτεί πως μια έκδοση της 570 στο στυλ της P1 GTR δεν θα ήταν απίθανο να παρουσιαστεί.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen