Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Toyota εκτιμά επίσης ότι τα υβριδικά οχήματα έχουν εξοικονομήσει περίπου 15 εκατομμύρια χιλιόλιτρα βενζίνης συγκριτικά με την ποσότητα που θα χρησιμοποιούσαν βενζινοκίνητα μοντέλα παρόμοιων διαστάσε
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota εκτιμά επίσης ότι τα υβριδικά οχήματα έχουν εξοικονομήσει περίπου 15 εκατομμύρια χιλιόλιτρα βενζίνης συγκριτικά με την ποσότητα που θα χρησιμοποιούσαν βενζινοκίνητα μοντέλα παρόμοιων διαστάσεων.

Toyota: Ξεπέρασαν τα 6 εκατ. οι πωλήσεις των υβριδικών της

2.710 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2014)

Η Τoyota ανακοίνωσε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις των υβριδικών οχημάτων ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια μέχρι τα τέλη του 2013.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιαπωνικής εταιρείας, μέχρι τα τέλη του 2013 η παγκόσμια παραγωγή των υβριδικών οχημάτων έχει φτάσει στα 6,072 εκατομμύρια μονάδες. Επίσης, η Toyota σημειώνει ότι στο παραπάνω νούμερο, το 1 εκατομμύριο εξ αυτών πουλήθηκε μέσα σε εννέα μήνες.Όσον αφορά στα σχέδια της εταιρείας, από φέτος η Toyota θα κυκλοφορεί 24 υβριδικά επιβατικά μοντέλα και ένα plug-in υβριδικό σε περίπου 80 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Επίσης, την επόμενη διετία θα λανσάρει συνολικά 15 νέα υβριδικά οχήματα παγκοσμίως, με στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την γκάμα της.Σχετικά με τα περιβαλλοντικά οφέλη των υβριδικών οχημάτων, η Toyota υπολογίζει ότι μέχρι τα τέλη του 2013, τα αυτοκίνητά της μείωσαν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 41 εκατομμύρια τόνους (που θα είχαν παραχθεί εάν τα οχήματα αυτά ήταν βενζινοκίνητα παρόμοιων διαστάσεων και οδηγικών επιδόσεων).

Η Toyota υπολογίζει ότι μέχρι τα τέλη του 2013, τα αυτοκίνητά της μείωσαν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 41 εκατομμύρια τόνους.

Η Toyota υπολογίζει ότι μέχρι τα τέλη του 2013, τα αυτοκίνητά της μείωσαν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 41 εκατομμύρια τόνους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen