ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Toyota MR2 με μπροστινό μέρος Celica - Τι είναι;

1.151 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2024)
Toyota MR2 με μπροστινό μέρος Celica - Τι είναι;
4 Φωτογραφίες »

- Ιδιώτης πήρε το αμάξωμα ενός MR2 και του κόλλησε το μπροστινό μέρος ενός Celica
- Τα δύο μοντέλα τις Toyota έχουν πολλές διαφορές
- Τα Toyota MR2 και Celica λέγεται ότι θα επιστρέψουν

Ιδιώτης πήρε το αμάξωμα ενός MR2 και του κόλλησε το μπροστινό μέρος ενός Celica

Ιδιώτης στην Αγγλία δημιούργησε έναν συνδυασμό MR2 και Celica, όλα σε ένα μοντέλο που τραβάει τη προσοχή.  Πιο συγκεκριμένα, αγόρασε ένα εγκαταλειμμένο Toyota MR2, του έκοψε το μπροστά μέρος και κόλλησε αυτό ενός Celica έβδομης γενιάς, που οδηγούνταν σε μάντρα για παλιοσίδερα. Πέρα από τα κομμάτια των δύο Toyota, το μοντέλο διαθέτει νέα φώτα και μεγάλη σπορ αεροτομή WRX. Από τις φωτογραφίες το αυτοκίνητο που συνδύασε και τα δύο μοντέλα της Toyota της δεκαετίας του 2000, έχει κάποιες ατέλειες στα σημεία που έγινε η ένωση του μπροστινού μέρους με το υπόλοιπο αμάξωμα, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα πρότζεκτ που δεν περνάει απαρατήρητο από τους απανταχού λάτρεις των ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Τα δύο μοντέλα τις Toyota έχουν πολλές διαφορές

Οι ατέλειες είναι φυσιολογικές βέβαια, αφού τα δύο αυτοκίνητα της Toyota έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Το Toyota MR2 διαθέτει μόνο δύο θέσεις, ενώ είναι κεντρομήχανο σε σχέση με το Celica, που έχει τον κινητήρα μπροστά και διάταξη θέσεων 2+2. Μάλιστα το τελευταίο είναι και 40 εκ. πιο πλατύ. Πρέπει να σημειωθεί, ότι και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με τον ίδιο κινητήρα 1.8 λτ. με 140 PS και 171 Nm ροπής της ιαπωνικής φίρμας.

Τα Toyota MR2 και Celica λέγεται ότι θα επιστρέψουν

Ο συνδυασμός των δύο έκανε τους λάτρεις των «ιαπωνικών» παγκοσμίως να νοσταλγήσουν τα δυο μοντέλα, με φήμες να υποστηρίζουν, ότι τα Celica και MR2 θα επιστρέψουν στους δρόμους. Βέβαια, αυτά παραμένουν φήμες με την ιαπωνική μάρκα να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα.

Toyota
ETHNIKI LEASING