Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο χάρτης με τα δεδομένα αναζητήσεων από το Google. Προσέξτε την κατανομή των μαρκών στις χώρες.

Ο χάρτης με τα δεδομένα αναζητήσεων από το Google. Προσέξτε την κατανομή των μαρκών στις χώρες.

Toyota: Πρωτιά στις αναζητήσεις στο Google

14.903 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

Στην κορυφή των αναζητήσεων παγκοσμίως πλασάρεται η Toyota, παρά το γεγονός ότι πλέον δεν είναι η πρώτη σε πωλήσεις μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο.

Μπορεί επίσημα η Toyota να έχασε το στέμμα των παγκόσμιων πωλήσεων αυτοκινήτων από την Volkswagen, τα στατιστικά στοιχεία της Google αποκαλύπτουν ότι η Ιαπωνική εταιρεία παραμένει, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, η μάρκα η οποία αναζητείται πιο πολύ από κάθε άλλη στο διαδίκτυο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τον χάρτη της εικόνας, η Toyota είναι κορυφαία στις αναζητήσεις σε 74 χώρες στον κόσμο, μεταξύ αυτών οι ΗΠΑ, τα περισσότερα κράτη της Αφρικής, η Αυστραλία, η Κίνα, η Γροιλανδία αλλά και πολλές χώρες της Ν. Αμερικής.

Στην δεύτερη θέση ανέρχεται η BMW, η οποία έρχεται στην κορυφή των αναζητήσεων σε 51 χώρες, με την Ευρώπη να πρωταγωνιστεί στο χάρτη των δεδομένων. Τρίτη έρχεται η Hyundai, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ρωσία και την Ινδία.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Volkswagen, παρά το γεγονός ότι αποτελεί την μεγαλύτερη κατασκευάστρια αυτοκινήτων παγκοσμίων, δεν τα πάει και τόσο καλά σε αυτό τον χάρτη, κερδίζοντας την κορυφαία προτίμηση 7 χωρών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY