Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Toyota είναι πρωτοπόρος στα υβριδικά οχήματα (στη φωτογραφία το νέο Prius), ενώ έχει παρουσιάσει και το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που κινείται υδρογόνο, το Mirai. Πλέον η εταιρεία θα δώσει

Η Toyota είναι πρωτοπόρος στα υβριδικά οχήματα (στη φωτογραφία το νέο Prius), ενώ έχει παρουσιάσει και το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που κινείται υδρογόνο, το Mirai. Πλέον η εταιρεία θα δώσει βαρύτητα και στα ηλεκτρικά μοντέλα.

Toyota: Στοχεύει στην παραγωγή ηλεκτρικών

2.038 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2016)

«Βροχή» από ηλεκτρικά μοντέλα φαίνεται ότι ετοιμάζει η Toyota, καθώς σχεδιάζει να επεκτείνει την παραγωγή της προς αυτή την κατεύθυνση έως το 2020.

Πληροφορίες από την Ιαπωνία αναφέρουν ότι η Toyota εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να λανσάρει πολλά ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στα επόμενα  χρόνια. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία έχει ήδη επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό που εργάζεται για το συγκεκριμένο project, ενώ από τον Ιανουάριο οι ιθύνοντες της Toyota έχουν δημιουργήσει ειδικό τμήμα έρευνας που ασχολείται με την παραγωγή μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα (προφανώς για να περιορίσει το κόστος των μελλοντικών ηλεκτρικών της μοντέλων).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία θα εκμεταλλευτεί πλήρως την τεχνογνωσία της στα υβριδικά οχήματα-όντας ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον τομέα αυτό-και έτσι η πλατφόρμα του Prius αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο την εξέλιξη των νέων ηλεκτρικών της μοντέλων. Παράλληλα πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ενδεχομένως να υπάρξει και ένα ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα βασιστεί στην πλατφόρμα της Corolla.

Τέλος, στην νέα στρατηγική της Toyota φαίνεται ότι περιλαμβάνεται η παραγωγή ηλεκτρικών μοντέλων που θα είναι προσιτά στο ευρύ κοινό, κάτι που βλέπουμε και από άλλους κατασκευαστές τελευταία, ενώ μεγάλη έμφαση αναμένεται να δώσουν οι Ιάπωνες και στην αυτονομία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
VW