Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Toyota Supra drift-άρει μόνη της στο όνομα της ασφάλειας!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Supra drift-άρει μόνη της στο όνομα της ασφάλειας!

3.286 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2022)

Στο όνομα της μεγαλύτερης οδικής ασφάλειας η Toyota κατασκεύασε την πρώτη Supra η οποία έχει τη δυνατότητα να drift-άρει μόνη της!!!

Το μέλλον έφτασε

Η Toyota στοχεύει να καθιστά τα μοντέλα της ολοένα και πιο ασφαλή, με τους ανθρώπους της ιαπωνικής μάρκας να εργάζονται πάνω σε αυτό. Το τελευταίο λοιπόν κατόρθωμά τους σε αυτή την πορεία είναι η δημιουργία μίας αυτόνομης Toyota Supra (και μίας Lexus LC) που drift-άρει από μόνη της. Μέσω αυτής της δημιουργίας οι Ιάπωνες σκοπεύουν μελλοντικά να παρέχουν στα επιβατικά ΙΧ τη δυνατότητα να αποφεύγουν ατυχήματα τα οποία δε θα μπορούσε να γλιτώσει από μόνος του ο εκάστοτε τυπικός οδηγός, αλλά ένας επαγγελματίας με καλύτερα αντανακλαστικά και αυξημένες ικανότητες οδήγησης θα τα κατάφερνε!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα drift-άρει μόνο του το ΙΧ όταν είναι ανάγκη

Δεδομένου λοιπόν ότι λίγοι άνθρωποι έχουν δεξιότητες ανάλογες των επαγγελματιών, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Toyota (TRI) εργάζεται πάνω στην αυτόνομη τεχνολογία drifting που βάζει αποτελεσματικά έναν «επαγγελματία» οδηγό στον έλεγχο του αυτοκινήτου σε ακραίες καταστάσεις. Μάλιστα η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα και τα πρώτα βίντεο που αποδεικνύουν τη δουλειά που έχουν κάνει.

Λογισμικό ελέγχει πλήρως το αυτοκίνητο

Με λίγα λόγια, όπως έγινε γνωστό από τους μηχανικούς της Toyota, η Supra που θα δείτε στα παρακάτω βίντεο έχει εξοπλιστεί με σύστημα που φρενάρει ξεχωριστά κάθε τροχό και με υπολογιστή που ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης, το γκάζι και τον συμπλέκτη. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στο λογισμικό να ελέγχει πλήρως το όχημα και να υπολογίζει την κατεύθυνση του αυτοκινήτου ανά 20 κλάσματα του δευτερολέπτου. Στην τρέχουσα κατάστασή της, η τεχνολογία βασίζεται σε δεδομένα GPS υψηλής ακρίβειας για να λειτουργήσει.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO