Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Toyota και VW «ζαχαρώνουν» υλικό για δροσερές καμπίνες!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota και VW «ζαχαρώνουν» υλικό για δροσερές καμπίνες!

2.189 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2022)

Εταιρεία κατασκεύασε νέο υλικό το οποίο διατηρεί τα αυτοκίνητα δροσερά ακόμα και όταν αυτά βρίσκονται για ώρες κάτω από τον ήλιο και οι Toyota και Volkswagen δείχνουν έντονο ενδιαφέρον!

Η λύση για να μην «βράζεις» στην καμπίνα του ΙΧ

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών μηνών είναι η υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες που «σηκώνουν» οι καμπίνες των οχημάτων. Ειδικά όταν αυτά είναι παρκαρισμένα για πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο, η είσοδος στην καμπίνα γίνεται δύσκολη αφού όλα έχουν πυρώσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota και Volkswagen «ζαχαρώνουν» το νέο υλικό

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει ένα νέο υλικό που κατασκευάστηκε από την ισραηλινή startup εταιρεία με την ονομασία SolCold. Με λίγα λόγια το νέο υλικό γίνεται επίστρωση πάνω από το χρώμα του αυτοκινήτου και αντανακλά τη θερμότητα που προέρχεται από τον ήλιο, διατηρώντας το με αυτό τον τρόπο δροσερό. Μάλιστα το νέο αυτό υλικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών όπως η Toyota και η Volkswagen. Μάλιστα ένα VW Polo αποτέλεσε σημείο δοκιμών και τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά!

18 βαθμούς Κελσίου η διαφορά στην καμπίνα

Για να αποδείξει λοιπόν την αποτελεσματικότητα του υλικού, η SolCold έβγαλε τρία λευκά Polo στον ήλιο, ένα με το νέο υλικό και δύο χωρίς. Το πρώτο Polo χωρίς την επίστρωση από υλικό της SolCold έφτασε σε θερμοκρασία 55 βαθμών κελσίου, ενώ το όχημα με το υλικό έφτασε σε θερμοκρασία 37 βαθμών κελσίου! Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως η εταιρεία έβαλε το τρίτο λευκό Polo κάτω από μία ομπρέλα για να του δώσει σκιά. Ωστόσο ακόμα και με την ομπρέλα η θερμοκρασία στην καμπίνα μετρήθηκε στους 40 βαθμούς κελσίου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr