Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα Transport & Logistics Awards 2014 θα διοργανωθούν στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στις 29 Μαΐου, ώρα 19:30.

Τα Transport & Logistics Awards 2014 θα διοργανωθούν στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στις 29 Μαΐου, ώρα 19:30.

Transport & Logistics Awards 2014

1.613 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2014)

Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά υποστηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας την τελετή απονομής των «Transport & Logistics Awards 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις 29/5 στο Athenaeum Intercontinental (ώρα 19:30).

Την Πέμπτη 29 Μαΐου, ώρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

19:30 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής τωνβραβείων «Transport & Logistics Awards2014», μια εκδήλωση που θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οιυπουργοί και γενικοί γραμματείς των υπουργείων Ανάπτυξης &Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων,εκπρόσωποι του ΣΕΒ κ.ά.

Ουσιαστικά, τα «Transport & Logistics Awards» αναδεικνύουν καιεπιβραβεύουν έργα και πρωτοβουλίες στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας καιτων Μεταφορών και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διακρίνονται οι εταιρείες και οιοργανισμοί του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα για τις βέλτιστες πρακτικές καιτην αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την εθνική οικονομία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO