Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Οι 6 ταχυφορτιστές στο Golden Hall.

Tρία νέα σημεία φόρτισης ετοιμάζει στην Ελλάδα η Tesla

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2021)

O πρώτος σταθμός φόρτισης στο Golden Hall ήταν μόνο η αρχή, καθώς η Tesla ανακοίνωσε πως μέσα στο 2021 θα ανοίξουν ακόμα τρία καινούρια σημεία φόρτισης. Δείτε πού.


Πριν λίγες μέρες σας ενημερώσαμε για την εγκατάσταση των πρώτων ταχυφορτιστών της Tesla στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι και τώρα, η Tesla είναι σε θέση να ανακοινώσει πως ετοιμάζει τρία νέα σημεία φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων της στην Ελλάδα.

Από τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου η Tesla εγκατέστησε 6 ταχυφορτιστές στο Golden Hall, στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης, συνοδευόμενοι φυσικά από τις αντίστοιχες διαγραμμίσεις, ωστόσο αυτοί παρέμειναν ανενεργοί. Με νέα ανακοίνωση, η Tesla κάνει γνωστό πως η λειτουργία τους θα ξεκινήσει αυτή την βδομάδα. Oι φορτιστές αυτοί μπορούν να φορτίζουν τα μοντέλα της εταιρείας (Μοdel 3, Model S και Μοdel X) πολύ γρήγορα με κόστος 0,35 ευρώ ανά kWh, με την εταιρεία πάντως να σημειώνει πως για την καθημερινή φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προτείνεται η φόρτιση σε wall-box ή σε οικιακή πρίζα.

Επίσης, η Tesla κάνει γνωστό πως μέσα στο 2021 σχεδιάζει να ανοίξει τρία ακόμη σημεία φόρτισης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Πάτρα, Λαμία και Θεσσαλονίκη, ενώ φημολογείται πως στο μέλλον θα ακολουθήσει η κατασκευή τέτοιων σταθμών σε Καλαμάτα και Γιάννενα.
 

FORD
CUSTOM VS MAXUS