Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Στεφανός Τσιτσιπάς.

Tσιτσιπάς: «Η λύση για την κλιματική αλλαγή είναι η Tesla»

2.796 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2021)

Την αντικατάσταση των αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικά και συγκεκριμένα με Τesla, πρότεινε στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η λύση στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.


Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή την απάντηση του για το ποια είναι η λύση που προτείνει για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Ο Έλληνας τενίστας δεν δίστασε να απαντήσει σε αυτόν που του έκανε την ερώτηση πως πρέπει να αντικαταστήσει το αυτοκίνητό του με κάποιο Tesla, καθώς η ηλεκτρική τεχνολογία μολύνει λιγότερο από τα αυτοκίνητα βενζίνης και diesel.

H ερώτηση αυτή ήταν μέρος του QnA που ξεκίνησε ο Τσιτσιπάς στο Twitter, παρακινώντας τους θαυμαστές του να του κάνουν όποια ερώτηση θέλουν. Αρχικά έγραψε: «Έχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!»

Oι τιμές των Τesla στην Ελλάδα


H λύση που πρότεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η αγορά αυτοκινήτων Τesla δηλαδή, πυροδότησε μεγάλες αντιδράσεις γιατί δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει η πλειοψηφία των καταναλωτών λόγω του κόστους αγοράς ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Θυμίζουμε πως το φθηνότερο Tesla στην Ελλάδα είναι το Model 3 Standard Range Plus με αυτονομία 430 χιλιόμετρα και τιμή από 45.990 ευρώ. O Tσιτσιπάς έχει αγοράσει ο ίδιος ένα Model 3 το 2019 λέγοντας πως το επέλεξε, επειδή του άρεσε η προσέγγιση που έχει μάρκα και επειδή εντυπωσιάστηκε από το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας που φέρει πάνω του το μοντέλο και την τρομερή επιτάχυνση που έχει.
 

fiat
OPEL