Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε δοκιμές η νέα Mercedes EQS SUV

2.122 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2021)

Μετά την έλευση της ηλεκτρικής EQS η Mercedes προετοιμάζει και την EQS σε αμάξωμα SUV και το μοντέλο εντοπίστηκε από κατασκόπους κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Η τελευταία φορά που είδαμε δοκιμαστικά μοντέλα της EQS SUV ήταν στις αρχές αυτού του μήνα, όταν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια στάσης σε ένα πάρκινγκ. Σήμερα το νέο ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει η Mercedes καταγράφηκε από τους κατασκόπους κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο και το βίντεο δεν άργησε να κυκλοφορήσει.
 
Για μία ακόμα φορά το δοκιμαστικό μοντέλο εξακολουθεί να φορά το συνηθισμένο ασπρόμαυρο καμουφλάζ και ψεύτικα πάνελ αμαξώματος. Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε την ομοιότητα που υπάρχει στη σχεδίαση των προβολέων μεταξύ της EQS σεντάν και του SUV.
 
Αναφορικά με την καμπίνα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από το βίντεο, αλλά πιθανότατα το πρωτότυπο ευθυγραμμίζεται με τις εικόνες που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτές αποκάλυπταν πως η καμπίνα του SUV της EQS θα εξοπλίζεται από μπόλικη τεχνολογία και πιθανότατα το σύστημα MBUX Hyperscreen.
 
Από κει και πέρα θεωρείται βέβαιο πως η EQS SUV θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο αντίστοιχο σεντάν, όπως επιβεβαιώνεται και από το σχεδόν πανομοιότυπο σύνολο ψηφιακών οργάνων που υπάρχουν στα πρωτότυπα. Εκτός αυτού, η Mercedes ισχυρίζεται ότι η νέα έκδοση της EQS θα είναι το SUV του μέλλοντος, οπότε υπολογίζεται ότι θα φέρει τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά του εμβληματικού ηλεκτρικού σεντάν.

Δείτε τα βίντεο

 

Mercedes
CUSTOM VS MAXUS