Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

VW: 34 νέα μοντέλα μέσα στο 2020

9.465 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2019)

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια της Volkswagen για το 2020. Ποια είναι τα ηλεκτρικά που έρχονται;

Nα λανσάρει 34 καινούρια μοντέλα παγκοσμίως μέσα στο 2020 θέλει η Volkswagen, κάνοντας παράλληλα λόγο πως τα δύο από αυτά θα αφορούν την αμιγώς ηλεκτρική ID γκάμα της και ότι ακόμα 6 από αυτά θα έχουν κάποιου είδους ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Το ολοκαίνουριο ID.3 θα λανσαριστεί αυτό το καλοκαίρι και θα το ακολουθήσει το ID.4 που λέγεται πως αποτελεί την έκδοση παραγωγής του ID Crozz και αναμένεται να προσφερθεί σε Ευρώπη, Κίνα και Βόρεια Αμερική. Πληροφορίες για τα 6 άλλα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα δεν υπάρχουν, με εξαίρεση το Golf GTE που θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην αγορά μετά την επερχόμενη άνοιξη.

Ενώ τα τελικά νούμερα δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη, η Volkswagen αναφέρει ότι είναι σε καλό δρόμο για να σημειώσει ρεκόρ λειτουργικών εσόδων φέτος, παρά το γεγονός ότι οι συνολικές πωλήσεις της υποχωρούν ελαφρώς. 

Ο Ralf Brandstatter, διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, δήλωσε ότι το 2019 θα είναι "ένα πολύ επιτυχημένο έτος" για την εταιρεία σημειώνοντας: «Σε μια συρρικνούμενη συνολική αγορά, η Volkswagen έχει κερδίσει μερίδια αγοράς παγκοσμίως και έχει βελτιώσει σημαντικά τα νούμερά της. 
 
Ο Brandstatter τόνισε επίσης πως η VW δεν θα επηρεαστεί από τα νέα όρια που έχουν τεθεί από την Ε.Ε στις εκπομπές ρύπων λέγοντας: «Δεν περιμένουμε προβλήματα, ετοιμάζουμε λύσεις». Aκόμα προσέθεσε ότι η Volkswagen έχει δεσμευτεί να επενδύσει 18 δισεκατομμύρια ευρώ στις νέες τεχνολογίες μέχρι τα τέλη του 2024, με τα 10 δις από αυτά να αφορούν την ηλεκτρική τεχνολογία.

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG