Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
VW Group: Sold out κάποια ηλεκτρικά μέχρι το 2023!

VW Group: Sold out κάποια ηλεκτρικά μέχρι το 2023!

1.961 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2022)

O Arno Antlitz, υψηλόβαθμο στέλεχος του VW Group δήλωσε πως μερικά ηλεκτρικά του ομίλου έχουν ήδη γίνει sold out μέχρι το 2023, ενώ για άλλα οι χρόνοι παράδοσης έχουν αυξηθεί πολύ λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μεγάλη η ζήτηση για τα ηλεκτρικά του VW Group

Ο επικεφαλής Οικονομικών του Volkswagen Group, κ. Arno Antlitz αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως ο όμιλος βλέπει πως η ζήτηση για τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά μεγάλη. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Sold out μερικά μοντέλα, μεγάλοι οι χρόνοι παράδοσης σε άλλα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg, ο Antlitz είπε πως μερικά από τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα του ομίλου έχουν γίνει sold out μέχρι το 2023 και πως πολλά ακόμη μοντέλα, αν και είναι ακόμη διαθέσιμα, έχουν αυξηθεί πολύ οι χρόνοι παράδοσής τους. Ο ίδιος σημειώνει πως τα κέρδη της VW επί των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνεται σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από ό,τι αναμενόταν λόγω της μεγάλης ζήτησης δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Βλέπουμε αύξηση της ζήτησης, αύξηση του περιθώριου κέρδους, βλέπουμε αύξηση στις πωλήσεις. Αρχικά πιστεύαμε πως θα χρειαστεί να περάσουν 2-3 χρόνια για να δούμε τέτοια αποτελέσματα αλλά τελικά τα ηλεκτρικά έχουν φτάσει τα θερμικά αυτοκίνητα πολύ πιο γρήγορα».

Εκρηκτική άνοδος στις πωλήσεις των ηλεκτρικών της VW

Το 2021 ήταν ένα ιδιαίτερα πετυχυμένο έτος για τα επαναφορτιζόμενα με καλώδιο ηλεκτρικά τoυ VW Group. Συνολικά πούλησε 762.400 τέτοια επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (81 αύξηση σε σχέση με το 2020) από τα οποόια τα 452.900 ήταν αμιγώς ηλεκτρικά (+95,5% σε σχέση με το 2020).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
NOS AXIZEI