Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Volkswagen T-Roc: Με όφελος σε τιμή και εξοπλισμό στην έκδοση More

4.847 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2024)
Volkswagen T-Roc: Με όφελος σε τιμή και εξοπλισμό στην έκδοση More

- Φθηνότερο από το βασικό και με έξτρα εξοπλισμό στην έκδοση More.
- Με 4 χρόνια εγγύηση.
- Εκδόσεις More για όλα τα μοντέλα της VW.

Όφελος σε τιμή και εξοπλισμό στην έκδοση More

Στη νέα εξοπλιστική έκδοση More προσφέρει τα μοντέλα της στην Ελλάδα η Volkswagen, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν σημαντικό όφελος σε τιμή και εξοπλισμό. Ένα από τα αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού είναι το T-Roc, το οποίο βρίσκεται στη δημοφιλέστατη κατηγορία, αυτή των μικρών SUV.

Από 27.900 ευρώ στην έκδοση More το T-Roc

Στην έκδοση More το Volkswagen T-Roc προσφέρεται στην Ελλάδα από 28.800 ευρώ, τιμή που σύμφωνα με τη μάρκα ωφελεί τον αγοραστή κατά 2.092 ευρώ. Παράλληλα, αυτές τις ημέρες η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει και έκπτωση ύψους 900 ευρώ, που κατεβάζει την τιμή του T-Roc ακόμα πιο κάτω και συγκεκριμένα στις 27.900 ευρώ, στο βασικό μοντέλο με τον 1.000άρι TSI κινητήρα βενζίνης με τα 116 άλογα.

Φθηνότερο από το βασικό και με περισσότερο εξοπλισμό στην έκδοση More

H έκδοση More του T-Roc βασίζεται στην υπάρχουσα βασική έκδοση Life (από 28.200 ευρώ - 116 άλογα), ωστόσο εκτός από χαμηλότερη τιμή (με την έκπτωση των 900 ευρώ), διαθέτει και πλουσιότερο εξοπλισμό. Για παράδειγμα, σε αμφότερες τις εκδόσεις μπορεί κάποιος να βρει: ηχοσύστημα «Ready 2 Discover» με οθόνη 8 ιντσών, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assi st με Park Pilot, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και προβολείς LED εμπρός για μεσαία και μεγάλη σκάλα με φώτα ημέρας LED. Όσοι επιλέξουν την έκδοση More θα προσθέσουν το μεταλλικό χρώμα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φιμέ τζάμια, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα Keyless Access (σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί). Επίσης η έκδοση More, συνοδεύεται και αυτή με 4 χρόνια εγγύηση.

Σε τέσσερις εκδόσεις έως 190 άλογα το T-Roc

Από κει και πέρα, εκτός του 1,0 TSI κινητήρα συνδυαστικά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων (116 ίππους), το T-Roc στην έκδοση More μπορεί να συνδυαστεί και με τον 1.500άρη TSI βενζίνης (150 άλογα), είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο (από 30.350 ευρώ), είτε με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (από 32.100 ευρώ). Επίσης, στην γκάμα του μικρού SUV της VW υπάρχουν δύο ακόμα εξοπλιστικές εκδόσεις οι Style (από 32.100 ευρώ) και η R-Line (από 34.000 ευρώ). Στην τελευταία το T-Roc προσφέρεται και με επιλογή τετρακίνησης είτε με μοτέρ diesel (2λτρος TDI, 150 άλογα από 42.100 ευρώ), είτε με βενζίνη  (2λιτρος TSI, 190 άλογα από 44.100 ευρώ)

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI