Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η ομοιότητα των δύο μοντέλων, αλλά και των φωτογραφιών είναι εξόφθαλμη
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ομοιότητα των δύο μοντέλων, αλλά και των φωτογραφιών είναι εξόφθαλμη

WM: Φιάσκο τα νέα μοντέλα (+pics)

7.463 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2016)

Σκάνδαλο «μεγατόνων» για τη νέα κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία WM Motors, η οποία φέρεται να αντέγραψε φωτογραφίες της Mitsubishi για την παρουσίαση των νέων της μοντέλων.

Μόλις προχθές, το νέο κινεζικό brand της αυτοκινητοβιομηχανίας, WM Motors ανακοίνωσε τους φιλόδοξους στόχους της για 8 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προσιτά οικονομικά για όλους τους καταναλωτές.

Το νέο SUV της WM Motors

Το νέο SUV της WM Motors

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έκανε μάλιστα λόγο και για επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων σε εγκαταστάσεις, προαναγγέλλοντας το πρώτο της μοντέλο, εντός του 2018 για να ακολουθήσουν μέχρι το 2025 επιπλέον 7 νέα μοντέλα.
 
Παρουσίασε δε, 3 από αυτά τα νέα μοντέλα: Ένα MPV, ένα SUV κι ένα Sedan, δίνοντας στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες από όλα αυτά. 
Χρειάστηκαν όμως μόλις 2 ημέρες μέχρι να εντοπίσει κάποιος το λάθος. Συγκεκριμένα, η Electrek μετέτρεψε σε φιάσκο την εν λόγω παρουσίαση, υποστηρίζοντας ότι οι παραπάνω φωτογραφίες δεν είναι τίποτα άλλο, παρά αντιγραφή της τελευταίας παρουσίασης του Outlander της Mitsubishi, με μικρές, ηλεκτρονικές, σχεδιαστικές «πινελιές» από τη MW Motors.
 
Οι ομοιότητες πάντως, είναι παραπάνω από αισθητές, με τα περισσότερα μέρη του αυτοκινήτου, όπως οι καθρέφτες, οι ρόδες και η οροφή, να είναι απαράλλαχτα.
 
Το γεγονός δεν έχει ακόμη σχολιαστεί από τη νέα κινεζική εταιρεία, ούτε από τον CEO της, Freeman Shen, πρώην πρόεδρο της Volvo στην Κίνα. Μέχρι τότε βέβαια μπορείτε να κρίνετε και μόνοι σας βλέποντας τις φωτογραφίες στην αρχή της σελίδας. 

Τι λέτε, είναι ίδια;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VW