WRC Μόντε Κάρλο: Στο Neuville η πρώτη νίκη της σεζόν
2 Φωτογραφίες »

WRC Μόντε Κάρλο: Στο Neuville η πρώτη νίκη της σεζόν

3.791 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2024)

- Με το δεξί ξεκινάει το 2024 για Neuville και Hyundai
- Toyota στην δεύτερη και τρίτη θέση
- Τέταρτος ο Tanak, νικητής στο WRC2 ο Rossel

Με το δεξί ξεκινάει το 2024 για Neuville και Hyundai

Την 20η νίκη στην καριέρα του κατέκτησε ο Thierry Neuville στον εναρκτήριο αγώνα του νέου πρωταθλήματος για το WRC. O Βέλγος οδηγός κατάφερε μάλιστα να βάλει στο σακούλι του και τους 30 πόντους που θα μπορούσε. Κλειδί για να πάρει τη νίκη αυτή, ήταν οι συνεχόμενοι γρήγοροι γύροι που πέτυχε το Σάββατο αλλά και σήμερα, στην τελευταία μέρα του αγώνα με το Hyundai i20 N.

Toyota στην δεύτερη και τρίτη θέση

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο 9 φορές νικητής του συγκεκριμένου rally Sebastien Ogier, 16,1 δευτερόλεπτα πίσω από το Neuville, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα για να στερήσει από το Neuville αυτή τη νίκη. «Ήταν μια καλή μάχη με το Neuville. Μπράβο του. Ήταν πολύ γρήγορος σε αυτόν τον αγώνα». Πίσω από τον Ogier, βρέθηκε ο Evans με ένα ακόμη Toyota GR Yaris, περίπου 29 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του.


Έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει το Neuville o Ogier.
2 Φωτογραφίες »

Έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει το Neuville o Ogier.

Τέταρτος ο Tanak, νικητής στο WRC2 ο Rossel

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Ott Tanak, στο πρώτο του αγώνα με την Hyundai μετά την επιστροφή του. Πέμπτος κατετάγη ο Fourmaux ( ο πρώτος με Ford Puma), ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Mikkelsen και Katsuta. Όγδοος τερμάτισε ο Rossel, ο οποίος μάλιστα πήρε και τη νίκη στο WRC2, μετά από έναν πολύ γρήγορο γύρο στο Power Stage.

O επόμενος αγώνας

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στην Σουηδία στις 15-18 Φεβρουαρίου και είναι το μόνο αμιγώς χειμερινό rally του καλεντάρι.

Σελίδα 2Kαλή αρχή!
test center
fiat