Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Χειροκίνητο κιβώτιο στη νέα Supra;

1.864 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2019)

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει μηχανικό κιβώτιο στο νέο της sportscar η Τοyota.

Aκόμα και πριν κάνει ντεμπούτο η τελευταίας γενιάς Toyota Supra, είχαν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο να προσφερθεί το νέο sportscar με μηχανικό κιβώτιο.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν ξανά την περασμένη εβδομάδα όταν επιβεβαιώθηκε πως η βασική έκδοση sDrive20i της Ζ4, η οποία μοιράζεται το ίδιο δάπεδο με την Supra, θα λανσαριστεί στην Ευρώπη με χειροκίνητη μετάδοση. Η BMW πάντως, σε ερώτηση που της έγινε, αν θα προσφέρει χειροκίνητη μετάδοση και στις 6κύλινδρες εκδόσεις, απέφυγε να απαντήσει.
 
Εκπρόσωπος  της Τοyota δήλωσε σχετικά: «Ίσως έχουμε ακουστά ότι υπάρχει ζήτηση για Supra με χειροκίνητη μετάδοση. Ωστόσο, είμαστε αρκετά σίγουροι για αυτά που προσφέρουμε τώρα. Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε ένα καλό πακέτο και ανυπομονούμε οι πελάτες μας να εξερευνήσουν τη νέα Supra. Θα επανέλθουμε στην συζήτηση και θα δούμε τι έχει να πει το κοινό».

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως, αν και η Toyota έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της να προσφέρει χειροκίνητο κιβώτιο, δεν φαίνεται πως είναι κάτι που θα ήθελε να κάνει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, η Supra με χειροκίνητο κιβώτιο θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή στην Ευρώπη και την αγορά της Ιαπωνίας.
 

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO