Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

To Νissan Z Proto.

Χωρίς αλλαγές στην παραγωγή το Nissan Ζ Proto

2.048 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

H Nissan δεν σκοπεύει να διαφοροποιήσει την εμφάνιση του concept Ζ Proto όταν αυτό μπει σε παραγωγή λόγω των εξαιρετικών κριτικών που έχει λάβει.


To Ζ Proto παρουσιάστηκε από την Nissan τον περασμένο μήνα ως concept αλλά με εμφάνιση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτοιμη για να μπει σε παραγωγή. Τελικά, όπως επιβεβαιώνεται από την φίρμα, δεν θα γίνει καμία μεγάλη αλλαγή στην σχεδίαση του νέου σπορ μοντέλου.

Ιαπωνικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως η Nissan έδειξε το Z Proto σε μια αυτοκινητιστική συνάντηση το περασμένο Σαββατοκύριακο και ότι εκεί παραβρέθηκε ο Hiroshi Tamura, υψηλόβαθμο στέλεχος της φίρμας, όπου δήλωσε πως το Z μοντέλο παραγωγής «θα παρουσιαστεί με την ίδια σχεδίαση».

Το concept ήταν αποδέκτης καλών κριτικών χάρη στην ρετρό του εμφάνιση, ωστόσο κάποιες κριτικές επικεντρώνονταν στο γεγονός πως η Nissan θα πρέπει να αλλάξει το ορθογώνιο σχήμα του αεραγωγού που βρίσκεται χαμηλά στον πρόβολο του αυτοκινήτου.

H Νissan δεν έχει αποκαλύψει πότε θα λανσαριστεί το μοντέλο παραγωγής αλλά όταν αυτό γίνει, το μοντέλο θα έχει στο μηχανοστάσιό του έναν twin-turbo V6 κινητήρα με απόδοση γύρω στους 400 ίππους σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Τέλος, στόχος της φίρμας είναι η τιμή του να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή με τις πληροφορίες να λένε πως πρόκειται να είναι κοντά σε αυτή της Toyota Supra.
 

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
TA 4 THELO PSAXNO