Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Χωρίς diesel και έως 200 άλογα το Renault Austral
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χωρίς diesel και έως 200 άλογα το Renault Austral

3.678 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2022)

Teaser εικόνες του καμουφλαρισμένου Austral έδωσε στη δημοσιότητα η Renault, προβάλλοντας για μία ακόμα φορά το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Kadjar!

Ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του Kadjar

Η Renault βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Kadjar στην γκάμα των SUV της μάρκας. Το Austral αναμένεται να είναι έτοιμο για τις ευρωπαϊκές αγορές μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και αυτή τη στιγμή εισέρχεται στον τελικό κύκλο δοκιμών, πριν φυσικά πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπαίνει στο τελικό στάδιο των δοκιμών

Όπως υπογραμμίζει η γαλλική μάρκα, στοχεύει να δοκιμάσει έναν στόλο περίπου 100 οχημάτων που ξεκινούν με στόχο να καλύψουν 2 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε περιοχές γύρω από την Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, και τη Ρουμανία. Η Renault λέει ότι θα χρησιμοποιήσει 900 οδηγούς που θα καλύψουν περίπου 600.000 χιλιόμετρα ανοιχτού δρόμου, ενώ τα υπόλοιπα 1,4 εκατομμύρια χλμ. θα πραγματοποιηθούν στην πίστα.

Χωρίς ντίζελ και υβριδικό έως 200 άλογα

Οι νέες εικόνες teaser του Austral συνοδεύονται από την πληροφορία ότι ο αντικαταστάτης του Kadjar δεν θα είναι διαθέσιμός με κινητήρες diesel. Η Renault λέει ότι το μοντέλο θα λανσαριστεί με μια γκάμα υβριδικών κινητήρων βενζίνης, που θα περιλαμβάνουν ολοκαίνουργιες επιλογές. Ένας κινητήρας βενζίνης 1,3 λίτρων συνδυασμένος με 12βολτο ήπια υβριδικό σύστημα και ένας νέος κινητήρας TCe 1,2 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 βολτ θα είναι στη γκάμα. Χωρίς να εμβαθύνει σε λεπτομέρειες, η Renault εξηγεί ότι οι νέοι κινητήρες θα προσφέρουν μειωμένα επίπεδα CO2 και μέγιστη απόδοση έως και 200 ​​ίππους. Ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων προς το παρόν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG