Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

To εσωτερικό των ανανεωμένων Tesla.

Χωρίς επιλογέα ταχυτήτων τα ανανεωμένα Tesla Model S και Χ;

3.146 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2021)

H Τesla αποφάσισε να καταργήσει τους διακόπτες πίσω από το τιμόνι για τα φλας ενώ δεν υπάρχει στο εσωτερικό ούτε κάποιος επιλογέας ταχυτήτων. Πώς λοιπόν θα ανάβεις τα φλας για να στρίψεις και πως θα επιλέγεις την όπισθεν;


Η Tesla για μια ακόμη φορά τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της με την παρουσίαση των ανανεωμένων Tesla Model S και Χ, αφού το εσωτερικό τους έγινε ακόμη πιο φουτουριστικό.

Συγκεκριμένα, εντύπωση μεγάλη προκάλεσε το τιμόνι το οποίο θυμίζει πηδάλιο αεροπλάνου, ωστόσο αυτό που φαίνεται να προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός πως απουσιάζουν οι παραδοσιακοί διακόπτες των φλας αλλά και κάποιος επιλογέας ταχυτήτων.

Όσον αφορά τα φλας, βλέπουμε πως πάνω στο τιμόνι υπάρχουν δύο μπουτόν πάνω σε κάθε πλευρά του τιμονιού, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πως αυτός είναι ο τρόπος που βρήκε η Tesla για να αντικαταστήσει τους διακόπτες πίσω από το τιμόνι.

Τι γίνεται όμως με τον επιλογέα ταχυτήτων; Όπως φαίνεται από τις εικόνες, δεν υπάρχει κάποιος λεβιές ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα αλλά ούτε κάποιος διακόπτης πίσω από το τιμόνι, όπως υπάρχει στα καινούρια μοντέλα της Mercedes. Την απάντηση την έδωσε ο Elon Musk γράφοντας στο Twitter: «Tέλος οι διακόπτες. Το αυτοκίνητο θα μαντεύει την κατεύθυνση σύμφωνα με τα εμπόδια που θα βλέπει και το πρόγραμμα πλοήγησης. Εναλλακτικά, θα μπορείς να διαλέξεις την κατεύθυνση που θες από την οθόνη αφής των 17 ιντσών που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό σε οριζόντια διάταξη.
 

FORD
OPEL