Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Χωρίς ταξί η Αθήνα αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου λόγω απεργίας

2.385 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2024)
Χωρίς ταξί η Αθήνα αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου λόγω απεργίας

- 24ωρη απεργία προκήρυξε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής
- Αίτημα των οδηγών ταξί, η απόσυρση του κατάπτυστου για αυτούς σχεδίου νόμου
- Σε συγκέντρωση στις 09.30 το πρωί της Πέμπτης καλούν οι οδηγοί ταξί

24ωρη απεργία προκήρυξε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής

24ωρη απεργία για την αυριανή μέρα Πέμπτη 11 Ιουλίου, ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής, ορθώνοντας το ανάστημα του απέναντι στην τροπολογία του Υπουργείου Τουρισμού, αλλά και βυθίζοντας την Αθήνα χωρίς ταξί.

Αίτημα των οδηγών ταξί, η απόσυρση του κατάπτυστου για αυτούς σχεδίου νόμου

Σε ανακοίνωση τους οι οδηγοί ταξί τονίζουν την ανάγκη της άμεσης απόσυρσης της επίμαχης τροπολογίας του Υπουργείου Τουρισμού η οποία και προβλέπει την απαγόρευση του συνταγματικής δυνατότητας των ελεγκτικών αρχών να ασκούν την εποπτεία τους τόσο στους οδηγούς όσο και στους επιβάτες τους. Κατηγορεί παράλληλα την κυβέρνηση πως δεν έλαβε το μήνυμα της  κάλπης της 9ης Ιουνίου και συνεχίζει το έργο υπέρ των πολυεθνικών και των καρτέλ για την απαλλοτρίωση του επαγγέλματός τους, την υπονόμευση της επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας και του ξεπουλήματος του μεταφορικού λειτουργήματος υπέρ των ΕΙΧ.  

Σε συγκέντρωση στις 09.30 το πρωί της Πέμπτης καλούν οι οδηγοί ταξί

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αττικής καλεί σε συγκέντρωση όλους τους οδηγούς ταξί με τα οχήματά τους στις 09.30 στην συμβολή των οδών Σπ.Πάτση και Καβάλας ενώ παράλληλα προτρέπει να δώσουν το βροντερό παρόν στις κινητοποιήσεις.
 
 

Mercedes
OPEL