Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Από το 2019, όλα τα νέα μοντέλα Ferrari θα έχουν μία κάποια υβριδική τεχνολογία

Από το 2019, όλα τα νέα μοντέλα Ferrari θα έχουν μία κάποια υβριδική τεχνολογία

Υβριδικά όλα τα νέα Ferrari

3.009 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2016)

Η Ferrari άργησε να «υιοθετήσει» την υβριδική τεχνολογία, αλλά από τη στιγμή που το έκανε, ετοιμάζεται και για… all in, εξαιτίας και των νέων αυστηρότερων ορίων για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει βάλει ως στόχο για τη νέα χρονιά, την αύξηση των πωλήσεών της στα supercars, από τα 8.000 «κομμάτια» στα 9.000, αλλά πιθανότατα θα μπορούσε να πουλά πάνω από 10.000 αυτοκίνητα, αν δεντην περιόριζαν 2 παράγοντες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο ένας αφορά τον αποκλειστικό χαρακτήρα της μάρκας, που πρέπει να διατηρείται με κάθε κόστος και ο δεύτερος έχει να κάνει με τον περιορισμό των εκπομπών καυσαερίων. Κι αν το πρώτο είναι δύσκολο να αλλάξει, ο δεύτερος παράγοντας φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο για τα καλά. Η αρχή είχε γίνει με τον υπερσυμπιεστή και συνεχίστηκε με την υβριδική τεχνολογία, η οποία και μοιάζει πλέον να μπαίνει στο επίκεντρο των νέων μοντέλων. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ίδιο το αφεντικό της Ferrari ανακοίνωσε σήμερα, ότι από το 2019, όλα τα νέα μοντέλα θα έχουν μία κάποια υβριδική τεχνολογία για τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2, ενώ απώτερος «άτυπος» στόχος, είναι μέσω αυτής της εξέλιξης να αυξηθούν οι πωλήσεις της εταιρείας σε πάνω από 10.000 οχήματα ετησίως, μέχρι το 2025.
 
Συγκεκριμένα, ο CEO της Ferrari Sergio Marchionne, επισήμανε ότι «αν και δεν δεσμεύομαι για αυτό, ούτε μπορώ να δώσω κανενός είδους επιβεβαίωση ότι αυτός θα είναι ο στόχος μας, είναι δυνατό ο αριθμός των πωλήσεών μας, να είναι πολύ μεγαλύτερος από τα 10.000 αυτοκίνητα το 2025».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
NISSAN