ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανανεωμένο Citroen C4 - Δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο με στιλ που θυμίζει C3

 Σχολιάστε 
10.577 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2024)
Ανανεωμένο Citroen C4 - Δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο με στιλ που θυμίζει C3
2 Φωτογραφίες »

- Το C4 θα έχει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Citroen
- Δανείζεται πολλά χαρακτηριστικά από το καινούργιο C3
- Ψήφος εμπιστοσύνης στους κινητήρες: Ηybrid με 136 άλογα, βενζίνη, diesel και ηλεκτρικό
- Επίσημη πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου στο Παρίσι

Το C4 θα έχει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Citroen

Η τρίτη γενιά του Citroen C4, της πρότασης των Γάλλων στα μικρομεσαία crossover, μετά από τέσσερα περίπου χρόνια στην αγορά ετοιμάζεται για το καθιερωμένο facelift. Τις προηγούμενες ημέρες, το ανανεωμένο Citroen C4 «πιάστηκε» επ΄ αυτοφώρω να δοκιμάζεται στο δρόμο με καμουφλάζ στα... επίμαχα σημεία, λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμά του το ερχόμενο φθινόπωρο. Μπορεί λόγω του καμουφλάζ να μην αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες, ωστόσο είναι δεδομένο πως το φρεσκαρισμένο C4 θα ενσωματώνει τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας που είδαμε αρχικά στο πρωτότυπο Oli και αργότερα στη νεότερη γενιά του μικρού Citroen C3.

Δανείζεται πολλά χαρακτηριστικά από το καινούργιο C3

Το C4 θα έχει νέας σχεδίασης προφυλακτήρα μπροστά όπως επίσης και διαφορετική μάσκα, πλαισιωμένη από τους νέους προβολείς σε σχήμα «C», ενώ αλλαγές στην εμφάνιση αναμένονται και στο πίσω μέρος. Το καινούργιο σχεδιαστικό μοτίβο στα φωτιστικά σώματα χαρακτηρίζεται από τρεις LED μπάρες, οι οποίες σχηματίζουν νοητά το τρίτο γράμμα του λατινικού αλφαβήτου. Από εκεί και έπειτα, διακριτικές αλλαγές δεν αποκλείεται να δούμε και στα πλαϊνά, χαμηλά τοποθετημένα airbumps. Σημειώστε πως, αντίστοιχες αισθητικές αλλαγές αναμένονται και στο «αδελφό» Citroen C4 X, το μεσαίο fastback της γαλλικής φίρμας (δες εδώ πού μοιάζουν και πού διαφέρουν τα C4 και C4 X).


Το ανανεωμένο Citroen C4 δοκιμάζεται ήδη στο δρόμο. Το καμουφλάζ υποδηλώνει ότι θα έχει εντελώς νέο «πρόσωπο».
2 Φωτογραφίες »

Το ανανεωμένο Citroen C4 δοκιμάζεται ήδη στο δρόμο. Το καμουφλάζ υποδηλώνει ότι θα έχει εντελώς νέο «πρόσωπο».

Ψήφος εμπιστοσύνης στους κινητήρες: Ηybrid με 136 άλογα, βενζίνη, diesel και ηλεκτρικό

Περνώντας στα κινητήρια σύνολα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου C4, οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η γκάμα των κινητήρων βενζίνης θα συνεχίσει να απαρτίζεται από τον PureTech turbo βενζίνης των 1,2 λτ. και τον turbodiesel BlueHDi των 1,5 λτ., καθώς επίσης και από την τελευταία προσθήκη του mild hybrid μηχανικού συνόλου των 136 ίππων που συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο e-DSC6. Σε κάθε περίπτωση το «παρών» θα δίνει και η αμιγώς ηλεκτρική version e-C4 του μοντέλου.

Επίσημη πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου στο Παρίσι

Κλείνοντας, όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή του ανανεωμένου C4 θα συνεχίσει στο ίδιο εργοστάσιο της Citroen στη Μαδρίτη, αν και όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες θα τις μάθουμε στις 14 Οκτωβρίου, όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο 90ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (Mondial de l΄ Auto ή αλλιώς Paris Motor Show).

Mercedes
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA