ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δημοφιλεις Μαρκες

Mercedes

Mercedes-Benz
Ο όρος luxury είναι συνδεδεμένος με τα μοντέλα της Mercedes. Δείτε τις ανανεωμένες Α-Class και GLA-Class με τις νέες εκδόσεις 180, την ηλεκτρική γκάματων μοντέλων EQ με κορυφαίες τις EQS&EQSSUV, τις ειδικές εκδόσεις AMG και φυσικά όλα τα πολυτελή SUV της μάρκας. περισσότερα »

Toyota

Toyota
Είναι η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις στην ελληνική αγορά. ΤοYaris Cross είναι το bestseller μοντέλο της χρονιάς, το Yaris ο κυρίαρχος εδώ και μια 10ετία, η νέα γενιά του C-HRείναι εντυπωσιακή, ενώ το ηλεκτρικό bZ4 xείναι το ηλεκτρικό με την μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς. περισσότερα »

Ford

Ford
Διαβάστε για τα νέα ηλεκτρικά Explorer & Capri που έρχονται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και εμφάνιση, το ανανεωμένο Pumaπου είναι το πιο fun to drive SUV πόλης, την ηλεκτρική Mustang Mach-E, αλλά και την «πατροπαράδοτη» Mustangπου μιλάει την «γλώσσα» των petrol head. περισσότερα »

Hyundai

Hyundai
Πληθώρα νέων μοντέλων από την Hyundai. Διαβάστε τα πάντα για τα νέα Tucson, Bayon, i30, γνωρίστε το Hyundai Inster που είναι μικρό ηλεκτρικό SUV πόλης, και βέβαια δείτε τα πάντα για την ηλεκτρική γκάμα της μάρκας που έχει το μοναδικό πλεονέκτημα της γρήγορης φόρτισης και κορυφαίας απόλαυσης. Και κερασάκι όλων, το καλύτερο ηλετκρικότο Ioniq 5 N. περισσότερα »

Peugeot

Peugeot
Είναι η μάρκα που προσφέρει για όλη την γκάμα μοντέλων της και μια ηλεκτρική πρόταση, η μάρκα που βαδίζει σε premium μονοπάτια. Στο επίκεντρο του περιπτέρου της Peugeot βρίσκονται τα νέα 3008 και 5008, ενώ τα 208 και 2008 παραμένουν δύο από τις δημοφιλέστερες προτάσεις της και άξιες αναφοράς στις κατηγορίες τους. περισσότερα »

Citroen

Citroen
Μια μάρκα είναι συνώνυμο της άνεσης και αυτή είναι η Citroen. Κλικάροντας θα διαβάσετε πως τα καταφέρνει καθώς και όλες τις πληροφορίες για τα δύο νέα μοντέλα της: Το CitroenC3 που στη νέα του γενιά έρχεται με νέα φιλοσοφία και πιο δελεαστικές τιμές, και το C3 Aircrossπου είναι το μοναδικό 7θέσιο μοντέλο στην κατηγορία του. περισσότερα »

Nissan

Nissan
Διαβάστε για το ανανεωμένο Nissan Qashqai που έρχεται πιο premium από ποτέ, με κορυφαίες τεχνολογίες και αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα, δείτε το ανανεωμένο Juke που διατίθεται με περισσότερη τεχνολογία και μάθετε τα πάντα για το φουτουριστικό Ariya που είναι μεγάλο ηλεκτρικό SUV με δελεαστικές εκπτώσεις. περισσότερα »

Volkswagen

Volkswagen
Το VW Golf κλείνει φέτος τα 50 χρόνια του, η οικογένεια ID έχει ανανεωθεί σε εμφάνιση, κινητήρες και τεχνικά χαρακτηριστικά, οι νέες εκδόσεις των T-Rocκαι T-Cross καθιστούν τις προτάσεις της Volkswagen ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. περισσότερα »

Seat

Seat
Μικρή ανανέωση για τα SEAT Ibiza και Arona, νέα γενιά για το Leon που πλέον βγαίνει σε plug-in έκδοση έχοντας χαμηλή τιμή. Παράλληλα, η SEAT είναι από τις λίγες μάρκες που προσφέρουν εκδόσεις CNG (φυσικό αέριο) για πολλά μοντέλα τους. περισσότερα »

Skoda

Skoda
Όλη η γκάμα της Skoda έχει φρέσιες προτάσεις. Διαβάστε αναλυτικά για τα Octavia, Scala, Kamiq όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της τσεχικής μάρκας η οποία ξεχωρίζει για το value for money και την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής που έχει ανέβει επίπεδο. Φυσικά, υπάρχουν και τα ηλεκτρικά, όπως το Enyaqκαι το επερχόμενο Elroq. περισσότερα »

Fiat

Fiat
Διαβάστε για το νέο Fiat 600 που βγαίνει με ήπια υβριδικό κινητήρα ή αμιγώς ηλεκτρικό και είναι το νέο SUV πόλης της Fiatμε trendy σχεδίαση. Δείτε τα Panda, 500 που αποτελούν κλασικές αξίες στα μίνι. περισσότερα »

Cupra

Cupra
Από το σπορ παρακλάδι της Seat, η Cupra έχει μεταμορφωθεί σε μια ανεξάρτητη μάρκα που την χαρακτηρίζει η ποιότητα και ο σπορτίφ χαρακτήρας. Δείτε τα πάντα για το νέο Terramar, τα ανανεωμένα Leon και Formentor, ενώ Raval και Born έχουν να δώσουν μια διαφορετική νότα στον ηλεκτρικό ανταγωνισμό. περισσότερα »