Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

διαθεσιμα αρθρα για LAMBORGHINI GALLARDO

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Lamborghini Gallardo Superleggera

Lamborghini Gallardo Superleggera

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007

Μία ακόμη πιο…αφηνιασμένη Gallardo παρουσίασε η Lamborghini στην Γενεύη. Με 530 ίππους η Superleggera ή αλλιώς «υπερελαφριά» αποτελεί την μέχρι στιγμής ισχυρότερη και, όπως μαρτυρά και το όνομά της, ελαφρύτερη έκδοση του ιταλικού supercar που έχει βγει στην παραγωγή.

Ποιός θα ξεφύγει από το περιπολικό;

Ποιός θα ξεφύγει από το περιπολικό;

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2005

Μια Lamborghini Gallardo προστέθηκε πρόσφατα στον στόλο των αυτοκινήτων της ιταλικής αστυνομίας. Οι αρχές στη γειτονική χώρα μάλλον αποφάσισαν να σφίξουν τον κλοιό γύρω από όσους ξεφεύγουν από τον έλεγχο της αστυνομίας επειδή διαθέτουν γρήγορο αυτοκίνητο.

Νέο κινητήρα V10 αναπτύσσει η Ferrari

Νέο κινητήρα V10 αναπτύσσει η Ferrari

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2005

Νέο κινητήρα με 10 κυλίνδρους σε διάταξη V χωρητικότητας 5,4 λίτρων σχεδιάζει και αναπτύσσει η Ferrari. Στόχος των υπευθύνων της ιταλικής εταιρείας είναι να ανταγωνιστούν τη Lamborghini Gallardo, η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα V10 5 λίτρων που αποδίδει 500 ίππους.