Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

ειδησεις για LAMBORGHINI GALLARDO

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Mέσα σε διάστημα πέντε ετών παραγωγής ο συνολικός αριθμός των Huracan ξεπέρασε αυτόν των Gallardo που κατασκευάστηκαν σε  μία ολόκληρη δεκαετία.

Η Huracan έριξε στα «αυτιά» της Gallardo

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Στα «αυτιά» έριξε η Huracan της Gallardo, καθώς όπως ανακοίνωσε η Lamborghini μέσα σε διάστημα πέντε ετών παραγωγής ο συνολικός αριθμός των Huracan που έχουν κατασκευαστεί ξεπέρασε αυτόν των Gallardo που κατασκευάστηκαν σε διάστημα μίας ολόκληρης δεκαετίας.

Ελληνική Gallardo με 3.500 PS

Ελληνική Gallardo με 3.500 PS

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Πολλές φορές θαυμάζουμε τις βελτιώσεις που γίνονται σε οίκους του εξωτερικού, χωρίς να ξέρουμε τι κρύβεται στους δρόμους της Ελλάδας. Μια από αυτές τις περιπτώσεις η βελτιωμένη από την Extreme Tuners, Lamborghini Gallardo με 3.500 άλογα. Ακούστε τη να στροφάρει στις 12.000 σ.α.λ.!

H «Συμμορία» των 7 Lambo

H «Συμμορία» των 7 Lambo

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 7 Lamborghini-«συμμορίτες» κινούνται σε σφιχτό κλοιό με τους κινητήρες και τις εξατμίσεις τους να συνθέτουν μια μοναδική... μελωδία. Που πάει η δόλια Porsche να μπλέξει με τους... ταύρους κάνοντας κατεβάσματα δίπλα τους;