Λίγο πριν τις διακοπές επισκέψου, ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για δωρεάν έλεγχο ή σέρβις της τελευταίας στιγμής, ώστε να είσαι σίγουρος για την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου σου.

Last minute σημαίνει και γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Και οι μοναδικοί που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες ΤΟΡ επιπέδου και άμεσα είναι οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές.

Last minute Service & ready to go!

1895 Επισκέψεις στο άρθρο

Ειδικότερα φέτος δεν αφήνουμε τίποτε να μας χαλάσει τις ολιγοήμερες διακοπές μας. Προβλέπουμε, προγραμματίζουμε τα πάντα. Φυσικά προετοιμάζουμε και το μέσο που θα μας ταξιδέψει με clean & safe τρόπο. Το service του (ή τουλάχιστον ένας έλεγχος) ακόμη και …last minute είναι απαραίτητα για να χουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Επιτέλους έφτασε η περίοδος των διακοπών που τόσο περίμενες και έχεις ανάγκη μετά το δύσκολο χειμώνα που πέρασες. Είναι η στιγμή που βρίσκεσαι στην τελική ευθεία και προετοιμάζεις τα πάντα ώστε τίποτα να μη χαλάσει τις διακοπές σου. Τα έχεις σκεφτεί όλα: Οργανώνεις τα των διακοπών, μαζεύεις τα της δουλειάς και είσαι έτοιμος να  απολαύσεις λίγες «ανάσες δροσιάς και ανάπαυλας». 


Last minute σημαίνει και γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Και οι μοναδικοί που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες ΤΟΡ επιπέδου και άμεσα είναι οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές.

Last minute σημαίνει και γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Και οι μοναδικοί που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες ΤΟΡ επιπέδου και άμεσα είναι οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές.

Kοινοποίησε το »


Φέτος δεν αφήνουμε τίποτε "στην τύχη", δεν χάνουμε ούτε μία μέρα από αναποδιές που μπορούν να προβλεφθούν. Για αυτό  πρέπει να φροντίσεις να κάνεις εκείνο το καθυστερημένο service του αυτοκινήτου σου ή τον απαραίτητο έλεγχο καλής λειτουργίας του. Ξέρεις πως «πρέπει» να το κάνεις  για να «σκοτώσεις» πριν γεννηθούν τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από «κρυφές βλάβες» ή από το έξτρα ζόρι που θα φάει το αυτοκίνητο σου λόγω καλοκαιριού (ανεβασμένων θερμοκρασιών, κακοτράχαλων δρόμων κλπ) , τα οποία και «απειλούν» να κάνουν pause τις διακοπές σου.

Last minute Service για να γλιτώσεις λεφτά και να είσαι ασφαλής


Είναι επομένως, η κατάλληλη περίοδος για να επισκεφτείτε, ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, για ένα σέρβις της τελευταίας στιγμής, ώστε να είστε σίγουρος πως κανένα απρόοπτο δε θα σας βρει, αλλά και ότι η οικογένειά σας θα είναι ασφαλής. 

Σημαντικό το ότι, ειδικά αυτή την περίοδο, τα δίκτυα των αντιπροσωπειών, προσφέρουν τον καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου, εντελώς δωρεάν, με έξτρα παροχές, αλλά και εκπτώσεις για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα (π.χ. ανταλλακτικά), καθώς επίσης και special πακέτα συντήρησης ακόμα και για μοντέλα 4+ και 10+ ετών. Υπηρεσίες που σας γλιτώνουν πολλά λεφτά. 

Champions League εξυπηρέτηση στα εξουσιοδοτημένα συνέργεια

Last minute σημαίνει και γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Και οι μοναδικοί που μπορούν να προσφέρουν και με αμεσότητα (στο ραντεβού), υπηρεσίες ΤΟΡ επιπέδου είναι οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές. Έχουν το know how, την εκπαίδευση και την οργάνωση ώστε να είναι άμεσοι και αποτελεσματικοί.

Με εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης και κατάρτισης (που τους προσφέρουν ειδικά προγράμματα επιμόρφωσης και ενημέρωσης των κεντρικών τους) ειδικά για το δικό σου αυτοκίνητο, εμπειρία ετών και μηχανήματα κατασκευασμένα με βάση τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σου μπορούν να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανάγκη του. Άμεσα, αφού ξέρουν και δε χρειάζεται να πειραματιστούν μέχρι να βρουν τι φταίει και πάντα με διαφάνεια. Win-Win-Win δηλαδή για εσάς, με τριπλό κέρδος: Ξεγνοιασιά, οικονομία και ασφάλεια. 

Ας δούμε λοιπόν, για όσους από εσάς τώρα ήρθε η ώρα για έστω και Last Minute έλεγχο, μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρονται στα επίσημα δίκτυα των εταιρειών που παίρνουν πρωτάθλημα ικανοποίησης κατόχου.
 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES