Οι Mercedes και οι Nissan θεωρούνται κορυφαίες, μεταξύ άλλων, στο τομέα της ασφάλειας. Πως τα πάνε από υπηρεσίες after sales;

Οι Mercedes και οι Nissan θεωρούνται κορυφαίες, μεταξύ άλλων, στο τομέα της ασφάλειας. Πως τα πάνε από υπηρεσίες after sales;

Road Safety, top. After Sales, what ;

47146 Επισκέψεις στο άρθρο

Παίρνουν πρωτάθλημα στον νευραλγικό τομέα της ασφάλειας. Τα μοντέλα τους διακρίθηκαν στα σχετικά tests. Να δούμε και πως τα πάνε Mercedes, Nissan, "μετά την αγορά" των μοντέλων τους. Αυτό που αποκαλούμε after sales.

Οι after sales υπηρεσίες για να είσαι safe και στο συνεργείο!

Οι after sales υπηρεσίες για να είσαι safe και στο συνεργείο!
- Mercedes: 2 έτη εγγύησης, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!
-8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας (ηλεκτροκίνητα)
- Digital Services για να τσεκάρεις το service…από το σπίτι.
- Εγγύηση 3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων από τη Nissan


Οι επιδόσεις ή η οικονομία σημαντικές μας δεύτερες (ως προτεραιότητα)  καθώς ακόμα και αν είναι κλισέ και χιλιοειπωμένο αυτό που προέχει για όλους μας, είναι η ασφάλεια στον δρόμο.

Δύο εταιρείες έχουν προ πολλού θέσει την υποψηφιότητα τους για την πρωτιά στο συγκεκριμένο τομέα καθώς πέρα από τη premium φύση της πρώτης και την πρακτική και αξιόπιστη της δεύτερης, η ασφάλεια ανήκει στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους.

Μιλάμε φυσικά για τη Mercedes και τη Nissan που πάνε την ασφάλεια σε άλλο επίπεδο, όπως φάνηκε και από τα σχετικά τεστ που πραγματοποιηθήκαν για τα μοντέλα του 2021.

Στα συγκεκριμένα τεστ, η ηλεκτρική EQS της Mercedes και ο leader της κατηγορίας  C-SUV, το Qashqai πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις, θεμελιώνοντας τη θέση τους ως μοντέλα της γκάμας 2 εταιρειών με διαφορετικές προσεγγίσεις στην σχεδίαση και την κατασκευή άλλα ένα κοινό όραμα για την ασφάλεια στην οδήγηση.

Αν επιλέξεις λοιπόν να αγοράσεις έναν “αστακό” των συγκεκριμένων εταιρειών μπορείς να είσαι όσο προστατευμένος γίνεται. Τι γίνεται όμως στο κομμάτι των after sales υπηρεσιών τους; Μπορείς να νιώθεις  προστατευμένος και  … “after buy”;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES