ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Όχι απλά ένα service. Εμπειρία εξυπηρέτησης & πακέτο υπηρεσιών άνεσης κατόχων SEAT
Όχι απλά ένα service. Εμπειρία εξυπηρέτησης & πακέτο υπηρεσιών άνεσης κατόχων SEAT
  • Όχι απλά ένα service. Εμπειρία εξυπηρέτησης & πακέτο υπηρεσιών άνεσης κατόχων SEAT
  • Όχι απλά ένα service. Εμπειρία εξυπηρέτησης & πακέτο υπηρεσιών άνεσης κατόχων SEAT

Όχι απλά ένα service. Εμπειρία εξυπηρέτησης & πακέτο υπηρεσιών άνεσης κατόχων SEAT

3187 Επισκέψεις στο άρθρο

- Η SEAT έχει υψηλό ποσοστό ικανοποιημένων, από εξυπηρέτηση-τιμές, κατόχων (81 %)
- Αν μείνεις, η οδική βοήθεια της SEAT σου δίνει ΛΥΣΗ και αυτοκίνητο να συνεχίσεις
- Με υπηρεσία “delivery”, το παίρνουν (για service) στο φέρνουν
- Για εργασίες πάνω από δύο ώρες, σου δίνουν όχημα αντικατάστασης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ

Με τις υπηρεσίες After Sales τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Αν θέλει μια εταιρεία να κρατήσει ικανοποιημένους τους κατόχους της και κατ' επέκταση πιστούς στη μάρκα θα πρέπει να ακούει τις ανάγκες τους. Να καταλαβαίνει τι ακριβώς χρειάζεται και να προσφέρει υπηρεσίες που είναι όντως χρήσιμες και εξυπηρετικές. Eκεί που οι κορυφαίοι των After Sales ξεχωρίζουν είναι οι έξτρα παροχές. Παροχές που λύνουν τα χέρια σας και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των κατόχων μιας μάρκας.

Η SEAT έχει υψηλό ποσοστό ικανοποιημένων, από εξυπηρέτηση-τιμές, κατόχων (81 %)

Μία μάρκα που έχει φροντίσει να διαθέτει ισχυρό «οπλοστάσιο» έξτρα after sales παροχών είναι η SEAT. Εξυπακούεται φυσικά πως προσφέρει και άριστη ποιότητα εργασιών, καθώς τα εξουσιοδοτημένα δίκτυα λόγω ειδίκευσης, εμπειρίας και εκπαίδευσης έχουν υψηλότατα στάνταρ σε κάθε περίπτωση. Έτσι λοιπόν ο συνδυασμός ποιοτικών εργασιών και έξτρα παροχών (φυσικά μαζί με άλλα χαρακτηριστικά, όπως η διαφάνεια, η εξυπηρέτηση κ.ο.κ.) συντελούν, ώστε η SEAT στις αναφορές κατόχων Autocheck, έχει ένα από τα πιο ψηλά ποσοστά ικανοποίησης κατόχων με 81%. Ας δούμε λοιπόν ένα κομμάτι των έξτρα παροχών της SEAT, που αφορά στις λύσεις κινητικότητας.

Αν μείνεις, η οδική βοήθεια της SEAT, σου δίνει ΛΥΣΗ και αυτοκίνητο να συνεχίσεις

Η SEAT φέρνει λύσεις κινητικότητας που σας επιτρέπει να συνεχίσετε στην καθημερινότητα σας χωρίς διακοπές, γνωρίζοντας πως η μάρκα σας καλύπτει χωρίς να πρέπει να χαραμίζετε το χρόνο σας.

Η οδική φροντίδα - βοήθεια της SEAT, καλύπτει ακινητοποίηση σε Ελλάδα  και εξωτερικό για κάθε πιθανή ζημιά στο δρόμο ή ατύχημα, αναλαμβάνοντας ακόμα και τον προγραμματισμό παραλαβής/παράδοσης του αυτοκινήτου σε συνεργείο της SEAT για τις όποιες εργασίες.

Αρκεί μία κλήση στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση SEAT Assistance, για να αναλάβουν όλες τις διαδικασίες και αν χρειαστεί να σας παραχωρήσουν άλλο όχημα, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πραγματοποιώντας το πρόγραμμα εργασιών συντήρησης και απαραίτητων ελέγχων του αυτοκινήτου σας στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων SEAT Service, το πρόγραμμα της οδικής βοήθειας μπορεί να επεκταθεί μέχρι 5 χρόνια.

Με υπηρεσία “delivery”, το παίρνουν (για service) στο φέρνουν

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES