Roadtrip με την βοήθεια της «μαμάς»!

4331 Επισκέψεις στο άρθρο

Βαλίτσες, κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα πολλές φορές δημιουργούν πρόβλημα όταν θέλεις να ταξιδέψεις. Ειδικά αν έχεις ένα μικρό αυτοκίνητο. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις αυτοκίνητο για να μεταφέρεις τα απαραίτητα και μάλιστα με ασφάλεια. Πώς όμως θα γίνει αυτό;



Χρησιμοποιώντας τις πολύ γνωστές σχάρες αυτοκινήτου, στις οποίες μπορείς να τοποθετήσεις ότι δε χωράει στο πορτμπαγκάζ. Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα.
Προτίμησε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεις το χρόνο ζωής τους


Μία άλλη λύση είναι η μπαγκαζιέρες,

οι οποίες δεν απαιτούν τρύπημα για να τοποθετηθούν μιας και διαθέτουν οδηγούς. Το μόνο που απαιτείται στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η μετακίνηση των βάσεων ώστε να προσαρμοστούν στις ειδικές υποδοχές-εγκοπές και να ασφαλιστούν με το χέρι. Τα πλεονεκτήματα τους μεταξύ άλλων είναι τα εξής:

 -Ευκολία τοποθέτησης / αφαίρεσης
-Μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς επηρεάζεται το λιγότερο δυνατό η οδική συμπεριφορά του οχήματος
-Μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση που επιφέρει περιορισμό της κατανάλωσης
-Υψηλή στεγανότητα
-Προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου
-Αντικλεπτική προστασία (πολλαπλά κλειδώματα)

Προτίμησε αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μπει δυνατά και στην αγορά των αξεσουάρ. Είτε το κάνουν για εμπορικούς λόγους, είτε για να αυξήσουν την κερδοφορία τους, διαθέτουν πλέον μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, τα οποία έχουν την σφραγίδα τους. Έχουν αναπτύξει λοιπόν λύσεις και στο χώρο της μεταφοράς αντικειμένων. Παρακάτω θα βρείτε επιλογές από σχάρες και μπαγκαζιέρες, τις οποίες προσφέρουν μερικές γνωστές μάρκες αυτοκινήτου στο δίκτυο τους, αλλά και στα επίσημα sites τους.

TOYOTA
Σχάρα Οροφής

Ακόμη και στο Υβριδικό σας Yaris  μπορείτε πολύ εύκολα να τοποθετήσετε την αλουμινένια σχάρα οροφής. Είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένη και παρέχει βάση για διάφορα προσαρτήματα (κουτιά οροφής, βάσεις ποδηλάτων).
 
FORD
Μπαγκαζιέρα οροφής
Ενισχύστε εύκολα τη μεταφορική ικανότητα του Ford σας. Οι υψηλής ποιότητας μπαγκαζιέρες οροφής που διαθέτουμε είναι σχεδιασμένες να μεταφέρουν με ασφάλεια και να προστατεύουν πολλές και διάφορες αποσκευές. Τα περισσότερα μοντέλα ανοίγουν και από τις δύο πλευρές για εύκολη πρόσβαση.
 
MERCEDES
Mπάρες οροφής
Κατασκευασμένες από αλουμίνιο, προσαρμοσμένες για να τοποθετούνται με ακρίβεια στην οροφή του  Mercedes-Benz σας . Ιδανικές για μεταφορά εξοπλισμού 0σκι και σνόουμπορντ, ποδηλάτων ή κουτιά μετακόμισης. Αεροδυναμική σχεδίαση με βελτιστοποιημένο επίπεδο θορύβου. Δοκιμασμένες σε crash tests.
 
SEAT
Μπάρες οροφής
Σετ ράβδων οροφής εμπρός και πίσω. Ισχύει επίσης για εκδόσεις με ηλιοροφή  Οι ράβδοι στερεώνονται στην οροφή του οχήματος και περιλαμβάνουν ένα αντικλεπτικό σύστημα.
 
OPEL
Μπαγκαζιέρα οροφής
Μπαγκαζιέρα για το νέο Opel Corsa, διαστάσεων 2.180 x 900 x 400 χλστ. Είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένη, με άνοιγμα και από τις δύο πλευρές. Η χωρητικότητα της είναι 470 λίτρα και έχει ικανότητα μεταφοράς φορτίου 75 κιλών.
 
 
Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να χρησιμοποιείτε γνήσια αξεσουάρ. Σε όλο το εύρος τους, η ποιότητα και η λειτουργικότητα τους ελέγχονται από αυστηρά τεστ, ώστε να πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτουν οι κατασκευαστές και να ταιριάζουν απόλυτα στο μοντέλο για το οποίο έχουν κατασκευαστεί. Δες το διαφορετικά… ποιο κοστούμι θα ταιριάξει πάνω σου καλύτερα, αυτό που θα αγοράσεις από το ράφι ή αυτό που θα σου φτιάξει ο ειδικός  παίρνοντας ακριβώς τα μέτρα σου;

Γι αυτό το λόγο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και επηρεάζονται στο ελάχιστο, καθώς διατηρούν αναλλοίωτη την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου κάνοντας την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πιο άνετη και ευχάριστη, καθώς έχουν σχεδιαστεί ώστε να επηρεάζουν την αεροδυναμική του αυτοκινήτου σας στο μίνιμουμ. Το τελευταίο μάλιστα θα σας προσφέρει και οικονομία καυσίμου. 

Παράλληλα, όλες οι εργασίες τοποθέτησης διεξάγονται σωστά και σύμφωνα με τα εγκεκριμένα πρότυπα του κατασκευαστή και με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων διαδικασιών, από το καταρτισμένο τμήμα τεχνικών.
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES