Χημικά-Πρόσθετα και αντι- βακτηριακή δράση!

  8351 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/4/2020

  Όσο παράξενο και αν ακούγεται το πετρέλαιο κίνησης μπορεί να μολυνθεί από μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια και μύκητες. Ο κίνδυνος δημιουργείται αν υπάρχει νερό ή συγκέντρωση υδρατμών στο κάτω μέρος του ντεπόζιτου. Οι μικροοργανισμού τροφοδοτούνται από τους άφθονους υδρογονάνθρακες του πετρελαίου. `Aμεση συνέπεια του… εποικισμού είναι ο σχηματισμός λάσπης και οξέων, με αποτέλεσμα τη διάβρωση και το μπλοκάρισμα των φίλτρων. Ειδικά πρόσθετα με αντιμικροβιακή δράση, υπόσχονται λύση στο παραπάνω πρόβλημα.

  Φυσικά υπάρχουν και χημικά καθαριστικά για τα φίλτρα μικροσωματιδίων, που όλα τα σύγχρονα diesel διαθέτουν, με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η (ακριβή) αντικατάστασή τους.

  Υπάρχει πλήθος πρόσθετων και χημικών στην αγορά, που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας του καυσίμου και της καύσης. Έτσι συναντάμε ενισχυτικά καυσίμου, που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά της ανάφλεξης (αύξηση του αριθμού κετανίων), καθαρίζουν τα μπεκ, βελτιώνουν τις λιπαντικές ιδιότητες του πετρελαίου για μεγαλύτερη προστασία κατά της φθοράς και περιλαμβάνουν ένα πακέτο πρόσθετων που συμβάλλουν στην αντοχή του κινητήρα κατά της γήρανσης και της οξείδωσης. `Aλλα πρόσθετα αποτρέπουν τον σχηματισμό μεγάλων κρυστάλλων παραφίνης αυξάνοντας την αξιοπιστία των οχημάτων τον χειμώνα και βελτιώνοντας την φιλτροδιαπερατότητα πετρελαίου για έως και -33°C, ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου.


  4 οφέλη της χρήσης τους

  Ειδικά συστατικά όπως το αυξητικό κετανίων, το απορρυπαντικό, το αντιδιαβρωτικό, το αντιοξειδωτικό, το αντιαφριστικό και ο ειδικός απογαλακτωματοποιητής, πετυχαίνουν τα εξής αποτελέσματα:

  1.Μείωση της κατανάλωσης, μιας και τα ειδικά πρόσθετα εξασφαλίζουν καλύτερο κρύο ξεκίνημα, αυξάνουν την απόδοση καύσης του πετρελαίου και βελτιώνουν την ποιότητα ανάφλεξης.

  2.Μείωση του κόστους συντήρησης και αύξησης της «ζωής» του κινητήρα, μιας και αφαιρούνται οι υπάρχουσες αποθέσεις από τα μπεκ ψεκασμού (clean up) κρατώντας τα καθαρά. Έτσι, βελτιστοποιείται ο ψεκασμός τους και παραμένει όλη η μηχανή καθαρή.

  3.Σωστή ποσότητα σε κάθε εφοδιασμό, μιας και μειώνεται ο αφρισμός του diesel με αποτέλεσμα γρηγορότερο και πληρέστερο γέμισμα του ρεζερβουάρ.

  5.Σεβασμό για το περιβάλλον, με τη μείωση της εκπομπής ρυπαντών και τη μείωση του θορύβου της μηχανής κατά 2dB.

  Ξέρετε ότι: Το πετρέλαιο μπορεί να μολυνθεί από βακτήρια και μύκητες, ο εποικισμός των οποίων δημιουργεί λάσπη και οξέα, που καταστρέφουν τα φίλτρα.

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός