Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο εικονιζόμενο Vezel της ιαπωνικής αγοράς θα στηριχθεί το compact SUV της Honda που θα λανσαριστεί στη Β. Αμερική.

Κατά τα φαινόμενα, το όνομα HR-V θα αναβιώσει στην αμερικάνικη αγορά από τον προσεχή χειμώνα.

Με μήκος 4,3 μ., το νέο SUV της Honda θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας κάτω από το CR-V.

Πληροφορίες θέλουν το compact SUV της Honda της αμερικάνικης αγοράς να εξοπλίζεται με turbo κινητήρα 1,5 λτ.

Αναβιώνει το Honda HR-V

6.792 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/4/2014

Η Honda θα λανσάρει στη Β. Αμερική ένα δεύτερο SUV, μικρότερο από το CR-V, χρησιμοποιώντας πιθανά ξανά το όνομα HR-V. Αγνωστο παραμένει ακόμα το αν και το πότε θα διασχίσει τον Ατλαντικό.

 
Η Βόρειος Αμερική σύντομα θα καλωσορίσει ένα ακόμα μέλος στη συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV. Βλέπετε, η Honda σκοπεύει να λανσάρει εκεί ένα ακόμα μοντέλο ελεύθερου χρόνου, μικρότερο από το CR-V, αποκτώντας -χρόνια μετά την παύση της παραγωγής του HR-V- δύο μοντέλα στην κλάση των SUV – Crossover. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αναβιώσει και το όνομα «HR-V».

Η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει δημοσιεύει ακόμα εικόνες του νέου της μοντέλου, ούτε κάποια τεχνική πληροφορία, αλλά επιβεβαίωσε πως αυτό θα εκκινήσει την εμπορική του «σταδιοδρομία» τον προσεχή χειμώνα. Το μεγάλο αφεντικό της Honda USA, κος Chris Martin, δήλωσε σχετικά: «Δεν σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε το νέο compact SUV στην έκθεση της Νέας Υόρκης, αλλά εκεί θα αποκαλύψουμε ορισμένες πληροφορίες για αυτό. Το νέο μας μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στη Β. Αμερική θα έχει συγγένεια με το JDM Vezel, με τροποποιημένα κάποια χαρακτηριστικά του».

Το Vezel που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά, αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Urban Concept που είδαμε στην έκθεση του Ντιτρόιτ το 2013. Με μήκος 4,3 μ., είναι μικρότερο από το CR-V και στην Ιαπωνία διατίθεται σε μία «κανονική» έκδοση με κινητήρα βενζίνης 1,5 λτ. και σε μία υβριδική. Σε ό,τι αφορά στην αμερικάνικη εκδοχή του, πληροφορίες θέλουν τη Honda να προσθέτει υπερτροφοδότηση στο εν λόγω μοτέρ.