Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με ένα teaser η Honda μας ανοίγει την όρεξη για τα δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Πεκίνου.

Πρόγευση από το μέλλον της Honda

4.258 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2014

Η Honda ανακοίνωσε τις προθέσεις της να παρουσιάσει δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου. Προς το παρόν μας δίνει μία πρόγευση.

 

Η Honda ενημέρωσε τους απανταχού φίλους της πως στις 20 Απριλίου, στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, θα παρουσιάσει δύο νέα πρωτότυπα οχήματα.

Για να μας εξάψει τη φαντασία και σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου marketing, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα – σκίτσο του μοντέλου της. Λόγος γίνεται για ένα νέο coupe πρωτότυπο όχημα 2+2 θέσεων, το οποίο κατά τα φαινόμενα θα αφορά μονάχα στην κινέζικη αγορά. Χαρακτηριστικά της εμφάνισής του είναι το επιβλητικό εμπρόσθιο τμήμα, η κοντή ουρά, το κεκλιμένο παρμπρίζ και η αρκετά κυρτή γραμμή της οροφής του. Όπως συνηθίζεται στα πρωτότυπα μοντέλα, το concept της Honda διαθέτει υπερμεγέθεις ζάντες αλουμινίου, ενώ οι πλευρικοί καθρέπτες δείχνουν να έχουν αντικατασταθεί από κάμερες.

Για το άλλο πρωτότυπο μοντέλο, η Honda δεν μας έδωσε ακόμα κάποια εικόνα. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά του Accord. Το παρόν θα δώσουν στο εκθεσιακό stand της ιαπωνικής εταιρείας δύο ακόμα μοντέλα, σε εκδόσεις παραγωγής αυτή τη φορά. Λόγος γίνεται για την πολυαναμενόμενη τρίτη γενιά του δημοφιλούς Jazz, αλλά και για ένα μεσαίων διαστάσεων SUV αγνώστων λοιπών στοιχείων.