Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
1 στους 3 οδηγούς θέλουν να απαγορευτούν τα ποδήλατα στους δρόμους

1 στους 3 οδηγούς θέλουν να απαγορευτούν τα ποδήλατα στους δρόμους

2.128 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2022)

Αυτοκίνητο εναντίον ποδηλάτου. Ένας στους τρεις οδηγούς του Ηνωμένου Βασιλείου θέλει την απαγόρευση των ποδηλάτων στους δρόμους. Αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα νέας έρευνας!

Αυτοκίνητο VS ποδήλατο

Θέμα που θα συζητηθεί! Ένας στους τρεις Βρετανούς οδηγούς πιστεύει ότι θα πρέπει να απαγορευτεί στους ποδηλάτες να χρησιμοποιούν δημόσιους δρόμους και να περιοριστούν σε ποδηλατόδρομους. Το συμπέρασμα αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων έρευνα του Yonder σε δείγμα 12.000 οδηγών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το 70% των οδηγών θέλει τα ποδήλατα να πληρώνουν ασφάλεια

Από κει και πέρα, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, ένας στους τρεις οδηγούς πιστεύει επίσης ότι έχουν διατεθεί υπερβολικά χρηματικά ποσά για υποδομές ποδηλασίας. Επτά στους 10, εν τω μεταξύ, είπαν ότι πιστεύουν πως οι ποδηλάτες πρέπει να έχουν ασφάλεια σε ισχύ για να οδηγούν στο δρόμο.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών ήθελε πινακίδες και ασφάλεια στα ποδήλατα

Μάλιστα, κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο ΚΟΚ στην Βρετανία είχε διαμορφωθεί έτσι, ώστε σε πολλές περιπτώσεις τα ποδήλατα να έχουν προτεραιότητα έναντι των αυτοκινήτων. Τότε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Grant Shapps είχε προτείνει τα ποδήλατα να έχουν πινακίδες κυκλοφορίας και ασφάλεια και να ελέγχονται για τα όρια ταχύτητας. Ωστόσο μετέπειτα έκανε πίσω!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Autotriti.gr