Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην πίστα η νέα Ferrari

(31/8/2011)

Δείτε σε ένα εντυπωσιακό video πώς στρίβει στην πίστα -στα πλαίσια των δοκιμών της- η αντικαταστάτρια της Ferrari 599.

Η αντικαταστάτρια της Ferrari 599 βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της. Το λανσάρισμά της θα γίνει στην επόμενη Έκθεση της Γενεύης και η διάθεσή της στις αγορές θα ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται και από το video, η νέα Ferrari βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της και είναι πολύ κοντά στην παραγωγή της. Η πίστα δεν είναι άλλη από το Fiorino, εκεί δηλαδή που η θρυλική ιταλική εταιρεία δοκιμάζει τα αυτοκίνητά της. Προς το παρόν το αυτοκίνητο φέρει το κωδικό όνομα F152 και είναι «μεταμφιεσμένο» κάτω από ένα τροποποιημένο GTO αμάξωμα, γεγονός που δεν αφήνει να φανούν πολλά σχετικά με το μοντέλο παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε κάθε περίπτωση, η νέα Ferrari θα φέρει αλουμινένιο monocoque σασί. Κάτω από το καπό της θα εδρεύει ένα V12 μηχανικό σύνολο 6,3 λίτρων, η απόδοση του οποίου υπολογίζεται γύρω στους 700 ίππους. Όλη αυτή η «κτηνώδης» δύναμη θα περνάει στους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Για λόγους χειρισμού, το πίσω διαφορικό θα φέρει ηλεκτρονικό κλείδωμα.

To νέο μοντέλο της Ferrari θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην επόμενη Έκθεση της Γενεύης και από το καλοκαίρι του 2012 θα ξεκινήσει η διάθεσή του στις παγκόσμιες αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG