Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο F.Alonso έχει σαν στόχο να χαλάσει το «σερί» του S.Vettel, ο οποίος σε περίπτωση νίκης του και στην Σιγκαπούρη, θα «σφραγίσει» πλέον τον τίτλο.

Ο F.Alonso έχει σαν στόχο να χαλάσει το «σερί» του S.Vettel, ο οποίος σε περίπτωση νίκης του και στην Σιγκαπούρη, θα «σφραγίσει» πλέον τον τίτλο.

Πρωτιά για τον Alonso;

(19/9/2011)

Ο Fernando Alonso μπορεί να βρίσκεται 112 βαθμούς πίσω από τον Sebastian Vettel αλλά δεν παύει να σκέφτεται την πρωτιά στην πίστα της Σιγκαπούρης. Θα χαλάσει άραγε το «σερί» του Γερμανού;

Ο Fernando Alonso (Ferrari) είναι έτοιμος να αγωνιστεί πολύ δυνατά στον επόμενο αγώνα της Formula 1, στη Σιγκαπούρη. Ο Ισπανός έχει σαν στόχο να χαλάσει το «σερί» του Sebastian Vettel (Red Bull), ο οποίος σε περίπτωση νίκης του και στον αγώνα το Σαβατοκύριακο, θα «σφραγίσει» πλέον τον τίτλο. Μετά τον αγώνα στην Ιταλία, ο Alonso είχε δηλώσει ότι μάχεται πια για τη 2η θέση, αφού ο Vettel βρίσκεται αρκετά μπροστά στην γενική βαθμολογία των οδηγών. Όμως ο Ισπανός με τη βοήθεια της F150 του θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στη Σιγκαπούρη και ας μην μπορέσει να πλησιάσει τόσο τον τίτλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Όπως αναφέρει ο Alonso, θεωρεί την Σιγκαπούρη μια πολύ ιδιαίτερη πίστα και διαθέτει χαρακτηριστικά που αρέσουν στην ομάδα της Ferrari. Πιστεύει ότι στη Σιγκαπούρη θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός και όπως όλοι, έχουν σαν στόχο τη νίκη. Βέβαια, μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα έχει όταν πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες δοκιμές.
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS