ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο διευθυντής της Renault, Εric Boullier, είναι σίγουρος ότι το νέο σύστημα θα είναι αντάξιο των άλλων ομάδων.

Ο διευθυντής της Renault, Εric Boullier, είναι σίγουρος ότι το νέο σύστημα θα είναι αντάξιο των άλλων ομάδων.

Ο προσομοιωτής της Renault

(19/9/2011)

Ένας νέος προσομοιωτής της Renault θα κατασκευαστεί σε ένα καινούριο κτήριο στο Estone και θα συμβάλλουν στην σχεδίαση και στην κατασκευή άτομα από την McLaren και τη Red Bull.

Ένας νέος προσομοιωτής θα κατασκευαστεί από τη Renault στο εργοστάσιο της Lotus Renault GP στο Estone. Οι καθυστερήσεις οφειλόντουσαν στην αναμονή τους για τις απαραίτητες εγκρίσεις που έπρεπε να λάβουν. Αφού όμως ολοκληρώθηκε πια αυτό το βήμα, προχώρησαν στην κατασκευή του σε νέο κτήριο, που θα βρίσκεται δίπλα από την αεροδυναμική σήραγγα. Ο διευθυντής της Renault, Εric Boullier, είναι σίγουρος ότι το νέο σύστημα θα είναι αντάξιο των άλλων ομάδων, αφού για την εξέλιξη του προσομοιωτή θα βοηθήσει η McLaren, καθώς και η Red Bull.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Boullier τόνισε ότι ο προσομοιωτής πρέπει να είναι έτοιμος τον Μάρτιο και έχει καταξιωμένα άτομα να δουλεύουν πάνω στο θέμα αυτό. Επίσης, είπε ότι η ομάδα του βρίσκεται στα τελικά στάδια ανανέωσης συνεργασίας με τη Renault, παρά τις συζητήσεις που είχαν γίνει με την Cosworth.

Όταν ρωτήθηκε ο Γάλλος σχετικά με τη Cosworth απάντησε ότι πρέπει να έχεις πάντα ένα εναλλακτικό πλάνο, ωστόσο παραμένουν στην Renault και δεν μπορούν να πουν περισσότερα, γιατί εκτός του ότι υπάρχει μια ιστορική σχέση, υπάρχουν και χορηγοί στη μέση. Έτσι, υπάρχουν και κάποιοι εμπορικοί λόγοι που παρέμειναν στη Renault.
Leasing
ODIGOS AGORAS LINGLONG