Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3 δλ.!

(27/9/2011)

Τρία supercar στέκονται στη γραμμή της εκκίνησης και μάχονται για το γρηγορότερο 0-100. Απολαύστε τα Bugatti Veyron Super Sport, Porsche 911 Turbo S και Nissan GT-R.

Η συνολική ιπποδύναμη των μοντέλων υπερβαίνει τους 2.000 ίππους!

Για να μετρήσεις την απόδοση-δύναμη ενός αυτοκινήτου υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Ένας, ωστόσο, είναι αμείλικτος και πρόκειται για το χρονόμετρο κατά τη δοκιμασία της επιτάχυνσης στα 100 χλμ./ώρα από στάση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μια δοκιμασία, που δεν έχει τέτοια βαρύτητα στον μέσου όρου οδηγό, κατόχου ενός συνηθισμένου μικρού ή μικρομεσαίου, η οποία όμως αποτελεί σημείο αναφοράς όταν πρόκειται για supercar. Όπως δηλαδή στην παρακάτω περίπτωση όπου πρωταγωνιστούν η Bugatti Veyron Super Sport των 1.200 ίππων, η Porsche 911 Turbo S των 530 ίππων και το πιο «ταπεινό» αλλά εξίσου άγριου Nissan GT-R των 530 ίππων. Τι κοινό τώρα έχουν τα παραπάνω οχήματα; Σίγουρα τον τρόπο μετάδοσης της κίνησης (4κίνητα), στοιχείο σημαντικό για να βρουν άμεσα πρόσφυση και να εκτοξευθούν στον ορίζοντα ώστε να αγγίξουν τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Θα το καταφέρουν; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr