Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρόλο που η παραγωγή του Eclipse σταμάτησε, στη Mitsubishi σκέφτονται να λανσάρουν τη νέα του γενιά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρόλο που η παραγωγή του Eclipse σταμάτησε, στη Mitsubishi σκέφτονται να λανσάρουν τη νέα του γενιά.

Και νέο Mitsubishi Eclipse;

(4/10/2011)

Αν και σταμάτησε η παραγωγή του Eclipse, στη Mitsubishi –εξαιτίας του εγχώριου ανταγωνισμού- σκέφτονται να φτιάξουν την επόμενη γενιά του sports car τους.

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, το Eclipse, ένα μοντέλο που κοσμούσε τη γκάμα της Mitsubishi από το 1990, πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η ιαπωνική εταιρεία έφτιαξε, λοιπόν, μια τελευταία έκδοση, την SE, κάτι σαν το «κύκνειο άσμα» του σπορ μοντέλου της για το 2012. Προσφέρεται τόσο σε coupe όσο και σε cabrio αμάξωμα και διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και εντυπωσιακά στιλιστικά εξωτερικά στοιχεία. Το βασικό μοτέρ είναι ένα 4κύλινδρο 2,4 λτ. απόδοσης 164 ίππων, ενώ η κορυφαία έκδοση φέρει ένα V6 σύνολο 3,8 λτ. ισχύος 269 ίππων.

Η τελευταία εκδοχή του Eclipse φέρει ένα 4κύλινδρο μοτέρ 2,4 λτ., αλλά και ένα V6 3,8 λτ.

Η τελευταία εκδοχή του Eclipse φέρει ένα 4κύλινδρο μοτέρ 2,4 λτ., αλλά και ένα V6 3,8 λτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αυτό υποτίθεται πως θα ήταν το τελευταίο Eclipse, όμως το κλίμα δείχνει να αντιστρέφεται. Βλέπετε, τα «τρίδυμα» Toyota FT-86, Subaru BRZ και Scion FR, αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον για τα προσιτά coupe και η Mitsubishi δεν προτίθεται να μείνει έξω από το παιχνίδι. Υπάρχει περίπτωση ήδη να εξελίσσεται το επόμενης γενιάς Eclipse. Ο αντιπρόεδρος marketing Βορείου Αμερικής της εταιρείας, ο κος. Greg Adams, υπαινίχθηκε πως το Eclipse «όλο και επανέρχεται στο προσκήνιο», κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί επιβεβαίωση, αλλά –και από την άλλη- «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας, πως η Mitsubishi μπορεί να λανσάρει και τη νέα γενιά του Galant, κάτι που όμως δεν έχει πάρει ακόμα την τελική έγκριση.
Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG