Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Juke έχει ήδη γίνει αγαπημένο παιδί των ανθρώπων της Nissan, λόγω της πολύ καλής εμπορικής θέσης που έχει αποκτήσει.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Juke έχει ήδη γίνει "αγαπημένο" παιδί των ανθρώπων της Nissan, λόγω της πολύ καλής εμπορικής θέσης που έχει αποκτήσει.

Το Juke ξεπερνά σε πωλήσεις το Micra!

(13/10/2011)

Eυτυχισμένοι δηλώνουν στη Nissan, με το Juke. Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά μοντέλο τα πηγαίνει πολύ καλά σε εμπορικό επίπεδο, ξεπερνώντας σε πωλήσεις στην Ευρώπη και το Micra.

Σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία πωλήσεων της Jato Dynamics, το νέο Nissan Juke τα πηγαίνει πολύ καλά σε παγκόσμιο επίπεδο, καταγράφοντας πωλήσεις που ξεπερνούν ακόμα και αυτές του ούτως ή άλλως πολύ δημοφιλούς Micra. Σημειώστε ότι το πρώτο μισό του έτους στην Ευρώπη, το Juke είχε «πουλήσει» 54.944 μονάδες ενώ το Micra 39.797 μονάδες. Το πλέον καλοπουλημένο προϊόν για τη Nissan είναι το Qashqai που για την ίδια περίοδο ξεπερνούσε τις 117.575 μονάδες. Όπως είναι λογικό, τα στελέχη της Νissan δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία του Juke. Για το Micra, οι αρχικές εκτιμήσεις της Nissan δεν απέχουν πολύ από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο Pierre Loing, προϊστάμενος του τμήματος προϊοντικού σχεδιασμού και στρατηγικής της Nissan Europe, δήλωσε στο Διεθνή Τύπο πως «Το Micra είναι απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις αρχικές εκτιμήσεις και τους στόχους μας».

Το νέο Micra έχει όνομα βαρύ και καταγράφει καλές πωλήσεις. Βρίσκεται όμως πλέον κάτω από το Juke και το Qashqai.

Το νέο Micra έχει όνομα βαρύ και καταγράφει καλές πωλήσεις. Βρίσκεται όμως πλέον κάτω από το Juke και το Qashqai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing