Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου INTERAMERICAN.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου INTERAMERICAN.

Αύξηση πωλήσεων από «Anytime»

(1/11/2011)

Πάνω από 85.000 πελάτες έφτασαν για φέτος oι απευθείας πωλήσεις ασφαλιστικών προγραμμάτων της Anytime, καταγράφοντας 400 συμβόλαια ασφάλισης την ημέρα.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα έχει σημειώσει η εταιρεία Anytime της INTERAMERICAN από το 2006, ενώ η κατακόρυφη άνοδος πραγματοποιήθηκε μετά το 2008, όπου έφτασε πάνω από 85.000 ασφαλισμένους.

Γ. Μαυρέλης, Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος και Γ. Καντώρος, Αναπλ. Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ομίλου INTERAMERICAN.

Γ. Μαυρέλης, Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος και Γ. Καντώρος, Αναπλ. Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ομίλου INTERAMERICAN.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η πρώτη φίρμα απευθείας πώλησης ασφαλιστικών προγραμμάτων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η Anytime, αποτελεί το νεότερο από τους τέσσερεις άξονες διανομής του μοντέλου της Interamerican και συμπληρώνει τις δραστηριότητες προώθησης των δικτύων ασφαλιστικών συμβούλων, συνεργαζόμενων μεσιτών και πρακτόρων, καθώς και του τραπεζικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας οργανώσει πλήρως την υποδομή της από τις αρχές του 2008 και μετά από μία διετία προσαρμογής στην αγορά, η Anytime εκτίναξε φέτος το πελατολόγιό της στους 85.000 πελάτες, καταγράφοντας ημερησίως 2.200 κλήσεις και 4.500 επισκέψεις και σταθεροποιώντας την παραγωγή της πάνω από τα 400 συμβόλαια την ημέρα. Το κόστος της ασφάλισης απευθείας μέσω της Anytime ξεκινά από 156 ευρώ το εξάμηνο, 10%-20% χαμηλότερο από τους παραδοσιακούς τρόπους ασφάλισης, χάρη στο χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και πρόσκτησης πελατών.

Ειδικότερα στο αυτοκίνητο, η Anytime παρέχει μια σειρά κλιμακούμενων καλύψεων με τρία προγράμματα (τα economic, value και premium), ενώ η απευθείας ασφάλιση ξεκινά από 156 ευρώ το εξάμηνο και εξασφαλίζει χαμηλότερα ασφάλιστρα για τον πελάτη της τάξεως του 10% - 20% συγκριτικά με τους παραδοσιακούς τρόπους ασφάλισης. Η απευθείας πώληση ασφαλιστικού συμβολαίου ολοκληρώνεται άμεσα, μέσα σε πέντε λεπτά από τη διαδικτυακή αίτηση και η εξόφληση των ασφαλίστρων πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας. Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο πελάτης της εταιρείας έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει το συμβόλαιο από το προσωπικό του εκτυπωτή. Τέλος, εκτός από τον κλάδο του αυτοκινήτου, η Anytime προωθεί και την ασφάλιση κατοικίας και υπηρεσίες βοήθειας, υποσχόμενη ανάπτυξη και σε αυτούς τους τομείς στο προσεχές μέλλον.
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing