Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Coulthard δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα, ότι ο υπαίτιος είναι ο οδηγός του μονοθέσιου που βρίσκεται από πίσω.

Ο Coulthard δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα, ότι ο υπαίτιος είναι ο οδηγός του μονοθέσιου που βρίσκεται από πίσω.

Ο Coulthard παίρνει θέση

(2/11/2011)

O David Coulthard παίρνει θέση του Felipe Massa σχετικά με το συμβάν που έγινε στην Ινδία ανάμεσα στον Lewis Hamilton (McLaren) και το Βραζιλιάνο της Ferrari.

Για άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε μια μάχη που είχε ο Lewis Hamilton και ο Felipe Massa στον τελευταίο αγώνα στην Ινδία. Αυτή τη φορά όμως, ο Βραζιλιάνος δέχτηκε ποινή, πληρώνοντας το τίμημα της επαφής. Εδώ όμως έρχεται ο διάσημος David Coulthard να δηλώσει ότι διαφωνεί με την απόφαση των αγωνοδικών και ότι ο υπαίτιος της σκηνής ήταν ο Hamilton. Ο Coulthard δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα, ότι ο υπαίτιος είναι ο οδηγός του μονοθέσιου που βρίσκεται από πίσω, δηλαδή ο Hamilton στην προκειμένη περίπτωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Coulthard συνέχισε λέγοντας ότι οι αγωνοδίκες πρέπει να το ερευνούν καλύτερα και να μην παίρνουν γρήγορες αποφάσεις. Τέτοιου είδους αποφάσεις είναι πολύ δύσκολες σε ένα τόσο γρήγορο και πολύπλοκο σπορ σαν τη Formula 1. Επίσης, είπε ότι μπορεί να έχει δεχτεί αρκετές φορές ποινές ο Hamilton και θέλησαν να κρατήσουν την ισορροπία, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο τρόπος.
Mercedes
Leasing