Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Η έκδοση παραγωγής του Infiniti Etherea concept θα στηριχθεί στο πάτωμα MFA των νέων Mercedes Α και Β-Class.

Η έκδοση παραγωγής του Infiniti Etherea concept θα στηριχθεί στο πάτωμα MFA των νέων Mercedes Α και Β-Class.

Συνεργασία Infiniti και Mercedes

(25/11/2011)

Το μικρότερο Infiniti θα στηρίζεται στη νέα γενιά της Mercedes A-Class και θα αποτελέσει την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Etherea που είδαμε στην προηγούμενη έκθεση της Γενεύης.

Η Infiniti επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να χρησιμοποιεί το νέο πάτωμα MFA, στο οποίο η Mercedes στηρίζει τις νέες γενιές των Α και Β-Class. To πολυτελές παρακλάδι της Nissan σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την εν λόγω πλατφόρμα στην έκδοση παραγωγής του Etherea concept που είδαμε στην προηγούμενη έκθεση της Γενεύης. Το αυτοκίνητο για το οποίο συζητάμε θα αποτελέσει το entry-level μοντέλο της Infiniti.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Nissan, κος Andy Palmer, δήλωσε πως «αν έχεις ένα προϊόν που συμπεριφέρεται όπως οι Α και Β-Class, βρίσκεσαι σε πολύ ανταγωνιστική θέση. Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να επιτύχουμε». Επιπλέον πληροφορίες δε υπάρχουν. Αυτό που ξέρουμε είναι πως θα διαθέτει hatchback αμάξωμα και πως θα διατίθεται σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου. Έχει γίνει κουβέντα και για υβριδική ή ηλεκτρική εκδοχή του, αλλά τίποτα ακόμα δεν επιβεβαιώνεται.
Mercedes
moto