Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η μορφή της νέας Mercedes SL έχει δεχθεί επιρροές από την αντίστοιχη των SLK και SLS και είναι πιο τετραγωνισμένη από πριν.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μορφή της νέας Mercedes SL έχει δεχθεί επιρροές από την αντίστοιχη των SLK και SLS και είναι πιο τετραγωνισμένη από πριν.

Διέρρευσε η νέα Mercedes SL

(15/12/2011)

Η νέα γενιά του μεγάλου roadster της Mercedes, η SL, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην προσεχή έκθεση του Ντιτρόιτ. Η μορφή της, όμως, διέρρευσε ήδη στο διαδίκτυο.

Αφού την είδαμε καμουφλαρισμένη στα πλαίσια των δοκιμών της, στη συνέχεια κυκλοφόρησε η μορφή της μέσω ενός φυλλαδίου της. Τώρα, όμως, έχουμε για πρώτη φορά επίσημες φωτογραφίες της νέας Mercedes SL, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μέσω ενός γερμανικού φόρουμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η μορφή της είναι εντελώς νέα και δείχνει να έχει δεχθεί αισθητικές επιρροές, τόσο από την μικρότερη SLK όσο και από την SLS AMG. Το σχήμα της είναι συνολικά πιο τετραγωνισμένο από το παρελθόν, ενώ εντύπωση προκαλούν η μάσκα και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα. Όμορφο είναι και το εσωτερικό, όπου, ανάλογα με την έκδοση, το δέρμα, το αλουμίνιο και το ξύλο συνδυάζονται αρμονικά.

Το μεγάλο roadster της Mercedes θα διαθέτει αλουμινένιο σώμα και θα ζυγίζει 140 κιλά λιγότερα από το τωρινό μοντέλο. Παρά το μειωμένο βάρος, η νέα SL θα είναι κατά 20% πιο άκαμπτη από την τωρινή και θα καταναλώνει 30% λιγότερο καύσιμο.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί με τι κινητήρες θα είναι διαθέσιμη, όμως φήμες θέλουν να εξοπλίζεται με ένα νέο V8 twin turbo μοτέρ 4,7 λίτρων απόδοσης 435 ίππων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η βασική έκδοση θα φέρει ένα V6 σύνολο, ενώ η κορυφαία ένα V12. Εύλογα, μετά από ένα χρονικό διάστημα, θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι εκδόσεις δια χειρός AMG, οι SL63 AMG και SL65 AMG.

Σε ό,τι αφορά στις τεχνολογικές καινοτομίες, η νέα SL-Class θα εξοπλίζεται με το νέο σύστημα Magic Vision Control, το οποίο ενσωματώνει τα ακροφύσια του συστήματος πλύσης του παρμπρίζ πάνω στους υαλοκαθαριστήρες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπαίνει νερό στη καμπίνα όταν η οροφή είναι ανοικτή. Τέλος, το παρόν θα δώσει και το νέο ηχοσύστημα Front Bass, το οποίο θα έχει δύο woofer τοποθετημένα στα πόδια των επιβατών, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ήχου στη καμπίνα.
Mercedes
Autotriti.gr